Lolo Jones u problemu

Nepoznati muškarci maltretirali svjetsku prvakinju

"Do sada su tri puta ti tipovi prešli granicu, ugrozili su moju sigurnost i sigurnost mojih prijatelja te promijenili moj život. Jedan tip je provalio u olimpijski trening centar i ostao prespavati u nadi da će me pronaći", kaže Lolo između ostalog.
Sport / Ostali sportovi | 18. 01. 2023. u 19:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lori Susan poznatija u svijetu atletike kao "Lolo" Jones je u svojoj karijeri osvajala naslove svjetske prvakinje na 60 metara s preponama u dvorani. Svoju sportsku karijeri je nastavila nakon napuštanja atletiskih staza, na onim drugim, ledenim. Pa je na Svjetskom prvenstvu u bobu osvojila dva zlata, posljednje prošle godine u dvosjedu, u Alternbergu. Javnost je iznenadila svojim stavom kako ne stupa u spolne odnose prije braka.

"Pokušavala sam s ljudima iz različitih društvenih sfera, čak i s kolegama atletičarima, ali uvijek bi uslijedio raskid i moje bi srce bilo slomljeno. Odlučna sam u tome da prvi put stupim u odnos u braku, ali nikako da nađem pravog muškarca. To je bila greška, ubilo mi je sve izlaske nakon toga. Nisam imala šanse, ranije sam uvijek razmišljala: 'Ok, kako da mu kažem, da pričekam dok me ne upozna kao osobu ili da samo bacim bombu", govorila je Lolo koja je sada u javnost izašla s informacijom kako su je nedavno maltretirala trojica nepoznatih muškaraca, od kojih je jedan provalio u trening centar, drugi je došao u njenu kuću, a treći maltretirao njezine prijatelje.

"Do sada su tri puta ti tipovi prešli granicu, ugrozili su moju sigurnost i sigurnost mojih prijatelja te promijenili moj život. Jedan tip je provalio u olimpijski trening centar i ostao prespavati u nadi da će me pronaći. Još jedan tip nastavio je maltretirati moje prijatelje pokušavajući doći do mene. I na kraju, tip je uhodio moju kuću i rekao policiji da me poznaje s Instagrama te da sam ga pozvala da dođe živjeti sa mnom. Gotova sam. Ako je ovdje bilo ikakve zabune, ja sam bila vrlo jasna: Nisam zainteresirana. Ovo nije pravi put", napisala je na svom Instagram profilu.

Kopirati
Drag cursor here to close