Mostar Open 2022.

Natjecatelji KK Semih osvojili drugo mjesto

U Mostaru su se okupili predstavnici dvanaest klubova iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Makedonije.
Sport / Ostali sportovi | 19. 09. 2022. u 12:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Mostaru je uspješno završeno otvoreno prvenstvo Bosne i Hercegovine ''Mostar Open 2022'' u organizaciji karate kluba ''Semih'' Mostar.

U Mostaru su se okupili predstavnici dvanaest klubova iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Makedonije.

''Uložili smo mnogo vremena, trud i rada da bismo organizirali turnir. Zadovoljstvo je uživati u plodovima našeg zajedničkog rada. Beskrajno sam zahvalan na vašem povjerenju, podršci i pomoći jer bez toga ovo sve ne bi bilo moguće.  Nadam se  da smo ispunili vaša očekivanja'', Izjavio je trener karate kluba ''Semih'' i organizator turnira Sanel Kladušak.

''Sportski savez Grada Mostara pruža kontinuiranu podršku radu karate kluba ''Semih'' i na taj način zajedno sa organizatorom ''Mostar Open'' pomaže razvoj karate sporta u Mostaru. Sportski savez Grada Mostara pruža kontinuiranu podršku radu karate kluba ''Semih'' i na taj način zajedno sa organizatorom ''Mostar Open'' pomaže razvoj karate sporta u Mostaru. Karate klub ''Semih'' je samo jedan u nizu sportskih kolektiva i pojedinaca koji su najbolji predstavnici našeg grada'' rekao je predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara gospodin Senad Kevelj.

Najuspješniji klubovi sudionici na turniru bili su karate klub ''REI'' Zenica, Karate klub ''Semih'' i karate klub ''Derventa''.

U okviru natjecanja Ajla Veledar je imenovana u zvanje majstor karatea crni pojas drugi dan, a trener karate kluba ''Semih'' je proglašen najboljim trenerom Bosne i Hercegovine u 2022. godini.

Kopirati
Drag cursor here to close