Imamo još 1028 dana!

Nakon nogometa vezivanja i na tenisu

Djevojka je oko vrata imala metalnu ogrlicu koju je metalnom žicom zavezala za mrežu, ali su je pripadnici osiguranja ubrzo maknuli s terena.
Sport / Ostali sportovi | 04. 06. 2022. u 00:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Do sada su aktivisti za određena prava uglavnom vezali za stative. Međutim, od petka se prešlo i na teniske terene.Tako smo kod rezultata 4-1 u trećem setu polufinala između Caspera Ruuda i Marina Čilića imali prekid.

Kod rezultata 4-1 i 15:15 jedna gledateljica preskočila je ogradu i otrčala do mreže. Približila joj se i onda se zavezala za mrežu blizu stupića koji je drži, nakon čega je meč prekinut. Čilić i Ruud prvo su se povukli svatko u svoj kut terena, a nakon što je osiguranje izašlo na teren, tenisači su otišli u svlačionicu.

Organizator je prekinuo prijenos privremeno. Djevojka je oko vrata imala metalnu ogrlicu koju je metalnom žicom zavezala za mrežu, ali su je pripadnici osiguranja ubrzo maknuli s terena. Meč je nastavljen nakon 15 minuta pauze i tri minute zagrijavanja tenisača. Pored toga na sebi je imala majicu

"Imamo još 1028 dana".

Pored toga na majici je bila napisana i web adresa sitea koji se bavi klimatskim promjenama, a na njoj je, nakon što je ušla, na teren osvanula i njezina izjava: "Ušla sam na teren jer ne mogu više riskirati i ne činiti ništa po pitanju klimatskih promjena."

Kopirati
Drag cursor here to close