Puno iznenađenja u All England Clubu

Nakashima, Kubler, Van Rijthoven, čudan neki Wimbledon

Kada pogledate parove četvrtog kola steknete dojam da se radi o jednom tek solidnom ATP turniru. Međutim, to je to.
Sport / Ostali sportovi | 03. 07. 2022. u 00:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Negdje je u jednom trenutku i prije početka postojala bojazan da će se nešto slično dogoditi. Nakon što je zabranjen nastup tenisačima i tenisačicama iz Rusije i Bjelorusije, nakon što je Zverev otpao zbog ozljede. A onda je to sve postalo realnosti. Jedan za drugim su optadali nositelji, pa sada imamo zanimljivo društvo koje je stiglo do četvrtog kola.

U gornjem dijelu igraju Đoković - Van Rijthoven, Sinner - Alcaraz, Goffin - Tiafoe i Norrie - Paul. U drugom dijelu će se sastati Garin - De Minaur, Kyrgios - Nakashima, Kubler - Fritz i Nadal - Van de Zandschlup. Bilo je i prije iznenađenja, daleko od toga, međutim ovo sada je stvarno posebna priča. Kada pogledate parove četvrtog kola steknete dojam da se radi o jednom tek solidnom ATP turniru. Međutim, to je to.

Od subotnjih osam mečeva, četiri su završila u tri seta. De Minaur je sredio Broadyja, Nakashima Galana Riverosa iz Kolumbije, dok su istu sudbinu proživjeli mladi Slovak Molcan i Sonego iz Italije. Fritz je nadigrao Molcana, dok je Nadal očekivano deklasirao Sonega.
Zato je 99.igrač svijeta, Australac Jason Kubler u pet setova slomio otpor četiri mjesta slabije rangiranog Jacka Socka.

Meč je trajao četiri sata i 19 minuta, na kraju je Australac napravio dupli break u petom setu. Čileanac Garin je u četvrtom setu krenuo sa breakom, ali je Jenson Brooksby vratio odmah izgubljeni servis. Međutim, Amerikanac je još jednom posrnuo u desetom gemu četvrtog.

Kopirati
Drag cursor here to close