Britanci imaju za koga navijati

Katie Boulter napravila senzaciju

" Trenutno nemam riječi. Doslovno se tresem. Publika je bila sjajna, hvala vam što ste mi pomogli danas. Za mene je ovo ostvarenje sna", izjavila je Katie nakon meča.
Sport / Ostali sportovi | 30. 06. 2022. u 18:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jučer nije bilo nimalo ugodno Britancima na centru. Poraz Raducanu, pa poraz Murray. Danas je slika bila nešto drugačija. Zahvaljujući Katie Boulter, domaćoj tenisačici koja je prije početka Wimbledona bila 118. na svijetu. Ona je danas eliminirala šestu nositeljicu, prošlogodišnju finalisticu Karolínu Plíškovu u tri seta 3-6, 7-6 (4), 6-4.

Nakon izgubljenog prvog seta, Boulter je dobila drugi u tie breaku iako je vodila 3-1, 4-2. U trećem je strpljivo čekala svoju priliku koja je došla u devetom gemu. Nakon završetka meča, Katie je bila pod emocijama

" Trenutno nemam riječi. Doslovno se tresem. Publika je bila sjajna, hvala vam što ste mi pomogli danas. Za mene je ovo ostvarenje sna. Ako i dalje publika bude tu, onda zajedno možemo još nešto napraviti na ovom turniru" rekla je nakon meča Boulter koja u trećem kolu ide na Harmony Tan.

Mlada, 25 - godišnja Katie Boulter, nije zaboravila svoju baku koja je preminula prije samo dva dana.

"Moja baka je preminula prije dva dana.Ovu pobjedu ću posvetiti njoj".

Za one koji ne znaju, a vjerujemo da je takvih većina, Katie je kao juniorka osvajala najveće turnire poput Orange i Lemon Bowl u Rimu.
Kasnije će na Touru osvojiti ukupno šest turnira u singlu, četiri u parovima, onih naravno ITF turnira. Prije četiri godine se pojavila u Vogueu. U vezi je sa tenisačem Alexom De Minaurom. Radila je ili radi sa Jeremyjem Batesom, Nigelom Searsom i Markom Taylorom.

 

Kopirati
Drag cursor here to close