Požalio se na bol u kuku

Nadal propustio tri meč lopte i izgubio

Do danas je sve izgledalo idealno, međutim ovo je ipak bio nešto duži meč, jedan od dužih za Rafu nakon jako dugo vremena.
Sport / Ostali sportovi | 05. 01. 2024. u 15:37 Feđa Ibrulj

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ždrijeb se "otvorio". Činilo se kako nakon uvodnih mečeva, Nadal treba najmanje igrati polufinale Brisbanea. Međutim, danas se pojavio raspoloženi Jordan Thompson koji nije poklekao nakon skoro tri i pol sata igre. Međutim, ono što je puno važnije jeste situacija nakon petog gema trećeg seta.

Do danas je sve izgledalo idealno, međutim ovo je ipak bio nešto duži meč, jedan od dužih za Rafu nakon jako dugo vremena.

Nakon što je Thompson potvrdio break u trećem za 4-1, Nadal je tražio medicinski time out. Žalio se Španjolac na bol u kuku, koji mi je pravio toliko problema prošle godine. Nije neočekivano s obzirom na težinu i dužinu današnjeg meča kojeg je igrao Nadal. Mogao je sve ove probleme Nadal izbjeći da je iskoristio jednu od tri meč lopte. Jedna je bila na 5-4 u drugom setu, preostale dvije su došle u tie breaku. U tom dijelu igre, Nadal je vodio 3-0, 5-3, Thompson nije odustajao i na kraju se vratio. I na kraju napravio break za 3-1 koji će ga odvesti u polufinale.

Video: Nadal - Thompson 

U drugom setu je Nadal propustio tri break lopte kod 2-1 i pitanje što bi se dogodilo da je iskoristio jednu od tih propuštenih prilika. Nadal ima za čime žaliti, ali za njega je najvažniji problem s kukom koji se očito javio nakon nekih tri sata igre.

Kopirati
Drag cursor here to close