Nadal potrošen

Nadal potresen, više neće igrati na Rod Laver Cupu

Trenutno proživljavam vrlo intenzivan i važan unutarnji sukob. Kada prođu svi ovi trenuci uzbuđenja povući ću se u osamu i odlučiti što trebam napraviti", rekao je Nadal kasno sinoć. "
Sport / Ostali sportovi | 24. 09. 2022. u 11:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Opraštali su mnogi tenisači, neki su otišli porazom, neki pobjedom, neki na Wimbledonu, neki na US Openu, ali nitko kao Federer. Uz toliku količinu emocija. Kod ostalih igrača. prije svega Nadala kojeg nikada nismo vidjeli u suzama. Definitivno. Rafael Nadal je rekao je da je ovo bila emocionalno teška noć za njega.

"Teško je objasniti emocije kroz koje sam prošao. Prvih nekoliko servisa mi je bilo veoma teško, malo sam se tresao, bio je težak dan, na kraju je postao veoma emotivan. Za mene je sjajno da budem dio ovakvog trenutka u ovom sportu, toliko godina smo dijelili toliko stvari u ovom sportu. Bio sam emotivan, da vidim čitavu obitelj, sve ljude, plakao sam, ali je bilo nevjerojatno", rekao je Nadal te dodao.

"Za mene je bila ogromna čast biti dio ovog nevjerojatnog trenutka u povijesti našeg sporta, a u isto vrijeme puno godina dijeliti puno stvari zajedno.Vrlo sam ponosan što sam na neki način dio njegove karijere. Ali još sretniji što eto završava karijeru ostajući prijatelj i dalje, nakon svega što smo dijelili na terenu kao suparnici.

Mislim da razumijemo da na kraju imamo mnogo sličnih stvari, sličan nam je pristup životu, nas stil na terenu je potpuno suprotan, ali u privatnom životu smo veoma slični. Zato i možemo da vjerujemo jedan drugom i da pričamo dosta, da budemo slobodni i otvoreni, za mene je veoma lijepo da imam nekog kao što je Roger" istakao je Nadal koji više neće igrati na Rod Laver Cupu. Jednostavno je slomljen.

"Nisam dobro, neću više igrati na ovom turniru. Moram otići u svoju sobu i dobro razmisliti o svemu. Trenutno proživljavam vrlo intenzivan i važan unutarnji sukob. Kada prođu svi ovi trenuci uzbuđenja povući ću se u osamu i odlučiti što trebam napraviti", rekao je Nadal kasno sinoć. 

Video: Rofer i Rafa u suzama 

.

Kopirati
Drag cursor here to close