Iznenađenje za fanove

Nadal počeo lagano trenirati i to na tvrdoj podlozi

Zanimljivo, Nadal je objavio snimku svog treninga - i to na tvrdoj podlozi. Osvajač čak 22 Grand Slama razmijenio je nekoliko udaraca te je djelovao kao da je u dobroj formi.
Sport / Ostali sportovi | 05. 10. 2023. u 14:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Između završnice turnira u Pekingu i početka velikog turnira u Šangaju pojavila se informacija kako je Rafa Nadal ponovo na teniskim terenima. Svi znamo što se dogodilo na Australian Openu, Nadala se povukao i svoj povratak je odlagao već nekoliko puta. Posebno je njegovim navijačima teško pala informacija da Rafa neće igrati Roland Garros

Video: Nadal trening 

Međutim, to opet i nije bilo toliko poražavajuće kao informacija da će Nadal pauzirati do kraja godine, ali bi trebao biti spreman za narednu. Iako to nije nimalo lako s 37 na leđima. Zanimljivo, Nadal je objavio snimku svog treninga - i to na tvrdoj podlozi. Osvajač čak 22 Grand Slama razmijenio je nekoliko udaraca te je djelovao kao da je u dobroj formi.

Ne bi trebalo biti iznenađujuće s obzirom na to da se sezona turnira na zemljanoj njemu najdražoj podlozi završena, a početkom naredne se uglavnom igraju turniri na tvrdoj, računajući i Australian Open. Ljubitelji tenisa bili su oduševljeni što vide legendu ponovno na terenu. Odmah su se s komplimentima oglasili na društvenim mrežama, a mnogi su ga izravno označili kao favorita za osvajanje nekoliko Grand Slam turnira sljedeće godine

Video: Nadal trening 

Dok tenis čeka povratak Rafaela Nadala, jedinoga koji bi prema mišljenju obožavatelja mogao ugroziti Novaka Đokovića, on je sam već signalizirao da bi iduća godina mogla biti njegova posljednja u svojstvu profesionalnog sportaša.

Kopirati
Drag cursor here to close