Mostarska sirena

M.T. Abraham Grupa postala sponzor Lane Pudar

Sport / Ostali sportovi | 19. 07. 2022. u 12:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

M.T. Abraham Grupa je ponosni sponzor najbolje bosanskohercegovačke plivačice Lane Pudar, objavila je mostarska kompanija navodeći kako sa samo 16 godina, sjajna plivačica dokazuje da je do sada neviđeni plivački talenat iz Mostara.

''Dijeleći zajedničku strast prema vještini i uspješnosti, ponosni smo što podržavamo Lanu i njezin izvanredni talent u daljnjoj potrazi za izvrsnošću i dosezanju novih visina'', izjavio je Amir Gross Kabiri, predsjednik M.T. Abraham Grupe.

Foto: PR / Lana Pudar

Lana Pudar izjavila je kako je vrlo zahvalna M.T. Abraham Grupi na velikoj podršci.

''Ogromna mi je čast što je moje rezultate prepoznala jedna ovako renomirana kompanija. Podrška koju pružaju meni i mome klubu, daje mi dodatnu motivaciju za napredak i ostvarenje još boljih rezultata u budućnosti. Svakako da ću se još više potruditi da tu podršku i povjerenje opravdam'', rekla je Lana.

Tijekom ovog mjeseca, u samo 10 dana osvojila je 5 medalja, od čega 4 zlatne i 1 srebrenu.

Nastupi ovom mjesecu krenuli su s Mediteranskim igrama, gdje je osvojila zlato u disciplinama 100 i  200 metara delfin.

Svoje briljante nastupe nastavila je na Europskom  juniorskom prvenstvu u Bukureštu. Osvojila je dvije zlatne medalje, u disciplinama 50 i 200 metara delfin, te srebro u disciplini 100 metara delfin.

Po prvi put u svojoj karijeri Lana je nastupala i na Svjetskom seniorskom prvenstvu i osigurala prolaz u finale čak dva puta. U disciplini 200 metara delfin zauzela je šesto mjesto, što je najbolji rezultat BiH plivanja ikada,  dok je u disciplini 100 metara delfin bila osma.

Kopirati
Drag cursor here to close