Svjetsko prvenstvo u mušičarenju

Mostarsko jezero i Buna - nemojte se kupati i ploviti u sektoru natjecanja

U nedjelju počinje 20. Svjetsko prvenstvo za mlade u mušičarenju
Sport / Ostali sportovi | 15. 07. 2023. u 16:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Cijeli tok rijeke bune i dio Mostarskog jezera sutra će biti puni ribolovaca koji će se natjecati za svjetskog prvaka u mušičarenju.

Kako se ranije pisalo, Grad Mostar je domaćin a Udruga sportskih ribolovaca ''Neretva 1933'' Mostar suorganizator 20. Svjetskog prvenstva za mlade u mušičarenju, koje će se održati od 16. 07. do 23.07. 2023. godine.

U priopćenju Udruge sportskih ribolovaca podsjetili su kako će se prvenstvo održati cijelim tokom rijeke Bune i na dijelu Mostarskog jezera, točnije u Vojnu na obalama poluotoka i na plaži.

''Ovim putem skrećemo posebnu pažnju kupačima, korisnicima čamaca i splavova da se ne zateknu u sektoru natjecanja i po mogućnosti u navedenom periodu izbjegavaju navedeni lokalitet. Stanovništvu se unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju i suradnji'', napisali su u priopćenju.

Svečani program otvaranja prvenstva za mlade u mušičarenju održati će se 16. srpnja 2023.godine ispred platoa Hrvatskog doma herceg Stjepana Kosače u 18:00 sati uz prigodan program i predstavljanje zemalja sudionica juniorskog prvenstva.

Zemlje sudionice su: SAD, Finska, Španjolska, Slovačka, Francuska, Južna Afrika, Slovenija, Poljska, Irska, Češka Republika, Hrvatska, Crna Gora i Bosna i Hercegovina.

''Natjecateljima želimo dobrodošlicu te puno uspjeha u natjecanju uz ribarski pozdrav-bistro!'', napisali su u priopćenju iz udruge Neretva 1933.

Kopirati
Drag cursor here to close