04.07. do 24.07.2023.

Svjetsko prvenstvo u mušičarenju mijenja lokaciju: Umjesto Salakovca seli na Mostarsko jezero

Ukida se privremena zabrana obavljanja ribolova na dijelu jezera Salakovac, a uvodi se privremena zabrana obavljanja ribolova na dijelu jezera Mostar u periodu od 04.07. do 24.07.2023. godine.
Sport / Ostali sportovi | 05. 07. 2023. u 08:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sportsko ribolovni Savez BiH donio je odluku o izmjeni lokacije održavanja Svjetskog prvenstva za mlade u mušičarenju, te će se umjesto na jezeru Salakovac ovo natjecanje održati na lokalitetu Mostarsko jezero (cijeli poluotok i ''plaža'').

Zbog navedene izmjene ukida se privremena zabrana obavljanja ribolova na dijelu jezera Salakovac, a uvodi se privremena zabrana obavljanja ribolova na dijelu Mostarskog jezera u periodu od 04.07. do 24.07.2023. godine.

Podsjećamo da je zbog istog natjecanja još uvijek na snazi zabrana obavljanja ribolova koja je uvedena od 16.06. do 24.07.2023.g. na cijelom toku rijeke Bune, koja je također određena kao lokacija za održavanje natjecanja.

Zabrana na rijeci Buni se ne odnosi na treninge sudionika natjecanja na dijelu rijeke Bune od Dokića bare (ulaz u rekreacioni centar s Bune) do ušća Bune u Neretvu.

Zabrana na Mostarskom jezeru se ne odnosi na sudionike natjecanja zbog obavljanja treninga.

''Pozivamo sve ribare, volontere i ljubitelje prirode da se pridruže svakodnevnim akcijama čišćenja koje se održavaju na obali rijeke Bune i jezera Mostar'', priopćili su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close