Punat

Mostarke zlatne na Međunarodnom mažoret kupu nacija

Izvedba Mostarki je izazvala ovacije mnogobrojne publike ali i oduševljenje sudačke struke koji su ih nagradili sa najvećim ocjenama i uvjerljivo odnijele pobjedu i zlatni pehar.
Sport / Ostali sportovi | 23. 05. 2023. u 08:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarske mažoretkinje po drugi puta u mjesecu svibnju u svoj grad donose najsjajnija odličja i to ovaj puta sa međunarodnog natjecanja.

Naime, Mostarske mažoretkinje su od 19. - 21. svibnja 2023.godine sudjelovale na I. Međunarodnom mažoret kupu nacija koje se ove godine održalo na otoku Krku, u Puntu.

Foto: PR / Mostarske mažoretkinje osvojile zlatno odličje na Međunarodnom mažoret kupu nacija - Punat 2023.

Prvi Međunarodni kup nacija organiziran je u sklopu Državnog prvenstva mažoretkinja Republike Hrvatske na kojem je sudjelovalo oko 1500 mažoretkinja dok su na Kupu nacija snage odmjerile 19 formacijskih i 13 neformacijskih kategorija.

Foto: PR / Mostarske mažoretkinje osvojile zlatno odličje na Međunarodnom mažoret kupu nacija - Punat 2023.

Na ovom natjecanju Mostarske mažoretkinje su se predstavile sa svojim juniorskim timom u kategoriji pompom. Izvedba Mostarki je izazvala ovacije mnogobrojne publike ali i oduševljenje sudačke struke koji su ih nagradili sa najvećim ocjenama i  uvjerljivo odnijele pobjedu i zlatni pehar.

Osim vrhunske organizacije, posebno se istaknuo sportski duh kako na borilištu tako i na tribinama. Međusobno bodrenje i fer play ukrasili su ovo natjecanje.

Foto: PR / Mostarske mažoretkinje osvojile zlatno odličje na Međunarodnom mažoret kupu nacija - Punat 2023.

Cjelokupni program trajao je 3 dana kroz koji su bili održavani programi raspoređeni po kategorijama dok je kroz cijeli dan Punat bio prepun raznovrsnog popratnog programa koji je trajao na raznim lokacijama grada Punta.

Izuzetno smo ponosni na još jedan veliki uspjeh naših djevojaka i sretne smo sto je naša ovogodišnja generacija imala  priliku odmjeriti snage sa kolegama iz regije.

Nakon povratka sa ovog natjecanja Mostarske mažoretkinje očekuju novi nastupi za kraj sezone na kojima ćemo pokazati svoje umijeće i mostarskoj publici.

Kopirati
Drag cursor here to close