Maraton lađa

Mostarci iskusniji za još jedan maraton: Želimo da ovaj sport zaživi

"Ekipa je dala sve od sebe u ovom trenutku, volje, želje nije nedostajalo, i unatoč vjetru u prsa i otežanim vremenskim uvjetima, zadržali smo istu poziciju kao prošle godine".
Sport / Ostali sportovi | 13. 08. 2023. u 17:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarsko lađarstvo na Maratonu lađa Metković-Ploče 2023. predstavljalo je 14 lađara, od kojih 7 onih kojima je ovo prvo iskustvo nastupa. Ekipa je bez ozljeda uspješno završila utrku i ovu drugu godinu rada kluba i promidžbe ovog novog sporta u našem gradu.

Foto: PR / Mostarski lađari na Maratonu lađa Metković-Ploče

"Cijeli maraton je protekao u izjednačenom natjecanju prvih, najspremnijih ekipa, i ekipa koje čine centar natjecanja gdje su završne pozicije ovisile od nekoliko minuta, a čak dva mjesta u našem slučaju u razmaku od 1 minute i 30 sekundi", kazali su mostarski lađari.

Foto: PR / Mostarski lađari na Maratonu lađa Metković-Ploče

"Ekipa je dala sve od sebe u ovom trenutku, volje, želje nije nedostajalo, i unatoč vjetru u prsa i otežanim vremenskim uvjetima, zadržali smo istu poziciju kao prošle godine - 24. mjesto od 30 prijavljenih ekipa", istaknuo je ovogodišnji kapetan ekipa Grgur Ćorić.

Foto: PR / Mostarski lađari na Maratonu lađa Metković-Ploče

Mostarska ekipa ide dalje, iskusnija za još jedan maraton, s željom da ovaj sport na vodi zaživi u pravom smislu i u budućnosti dovede uspjeh i radost u naš grad, kazao je Darko Karačić predsjednik lađarskog kluba Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close