Golden Glory Fight Night

Mostarac spreman za borilački spektakl na Pecari

Najbolji sportski kolektivi okupljeni na jednom mjestu te jedni od najboljih boraca iz regije, zasigurno su poticaj za sve ljubitelje borilačkih sportova jer će moći uživati u 10 vrhunskih borbi na Golden Glory Fight Night 2.
Sport / Ostali sportovi | 03. 08. 2023. u 16:16 L. Č. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zahuktavaju se pripreme za veliki borilački spektakl na Pecari - Golden glory Fight Night koji se održava 5.8.2023 (subota), s početkom u 20.00h.

Najbolji sportski kolektivi okupljeni na jednom mjestu te jedni od najboljih boraca iz regije zasigurno su poticaj za sve ljubitelje borilačkih sportova jer će moći uživati u 10 vrhunskih borbi na Golden Glory Fight Night 2.

Mostarac Petar Drežnjaka će imati okršaj sa sjajnim super teškašom. Drežnjak je svjetski prvak u tajlandskom boksu.  Ući će u ring te odraditi mečeve po pravilima K1 protiv Dragana Dragojevića.

Foto: Instagram / Petar Drežnjak

Drežnjak cijelo ljeto aktiva trenira, a mjesec dana prije turnira je krenuo sa pripremama baš za ovu borbu.

"Izgubio sam 12 kilograma u zadnjih pola godine. Mislim da ću sada biti još pokretniji i brži. Ujedno se pripremam za Europsko prvenstvo koje će se održati krajem godine, gdje želim napraviti što bolje rezultate ", rekao je Drežnjak za Bljesak.info.

Kako se subota sve više približava, on se osjeća sve spremnije.

"Svakog protivnika respektiram i oprezno ulazim u borbu, ali dat ću sve od sebe da pobjedim i da uživam u ringu", poručio je.

Organizatori mu nisu mogli naći protivnika koji bi se borio po pravilima Tajlandskog boksa tako da će se boriti u kickboxingu K1 disciplina što znači udarci noge, ruke, koljena bez laktova i aktivnog klinča.

Još jedan Mostarac koji će nastupiti je Filip Zovko, viceprvak Hrvatske u K1 do 81 kilo. On će odmjeriti snage sa Dragoljubom Stanojevićem.

Foto: Instagram / Filip Zovko

Od ostalih natjecatelja ističu se imena poput Sanjina Alihodžića - iskusni BiH borac odmjerit će snage s Manojlom Durićem. Nadalje, odmjerit će svoje snage aktualni prvak BiH u kickboxu - Širokobriježanin Antonio Lasić protiv Kenana Ćatića.

Zoran Radić - Ares Gym Banja Luka BiH RS ulazi u ring protiv borca iz najtrofejnijeg hrvatskog borilačkog kluba Pit bull Split, a to je Toni Ćatipović, jedan od najboljih hrvatskih i svjetskih boraca, europski prvak u kickboxu, svjetski prvak u tajlandskom boksu.

Kopirati
Drag cursor here to close