Na Pecari

Golden Glory Fight Night 2 - Borilački spektakl u Širokom Brijegu

Za ovaj zasigurno najveći borilački spektakl koji se dogodio u Širokom Brijegu u proteklih nekoliko godina, pripreme su u završnoj fazi.
Sport / Ostali sportovi | 24. 07. 2023. u 09:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  / Golden Glory Fight Night

Zahuktavaju se pripreme za veliki borilački spektakl na Pecari - Golden glory Fight Night koji se održava 5.8.2023 (subota), s početkom u 20.00h.

 

Najbolji sportski kolektivi okupljeni na jednom mjestu te jedni od najboljih boraca iz regije, zasigurno su poticatelj za sve ljubitelje borilačkih sportova jer 5. kolovoza će moći uživati u 10 vrhunskih borbi na Golden Glory Fight Night 2, poručuju organizatori u najavi.

 

''Nastojali smo na što bolji mogući način prezentirati ovaj sport u Hercegovini te klubove koji djeluju u njoj. Tu će biti borci iz Čapljine koji će prezentirati svoje umijeće u boksu. Vide Prkačin - državni prvak BiH te Hrvatske odradit će meč u boksu. Također, okršaj dva super teškaša u boksu, Dino Lončar - borac iz Imotskog koji će odraditi meč s borcem iz Bijeljine'', navode organizatori događaja u priopćenju.

Dodaju kako je jedna je borba rezervirana za dvije borkinje, jedna od njih je aktualna svjetska prvakinja Lucija Bilobrk, taj meč se radi po pravilima K1.

''Želio bih istaknuti Mostarace Filipa Zovku - viceprvaka Hrvatske u K1, te Petra Drežnjaka, koji će imati okršaj sa sjajnim super teškašom. Petar je svjetski prvak u tajlandskom boksu te zasigurno jedan od najvećih potencijala. Oni će isto ući u ring te odraditi mečeve po pravilima K1. Sanjin Alihodžić - prekaljeni i iskusni BiH borac odmjerit će snage s Manojlom Durićem, a to su zasigurno dva preiskusna i kvalitetna borca svjetskih kvaliteta. Nadalje, odmjeriti ce svoje snage te nam priuštiti vrhunski meč aktualni prvak BiH u kickboxu - Širokobriježanin Antonio Lasić protiv Kenana Ćatića. Zoran Radić - Ares Gym Banja Luka BiH RS ulazi u ring protiv borca iz najtrofejnijeg hrvatskog borilačkog kluba Pit bull Split, a to je Toni Ćatipović, jedan od najboljih hrvatskih i svjetskih boraca, europski prvak u kickboxu, svjetski prvak u tajlandskom boksu, te borac koji svojim umijećem u kickboxu nikoga ne ostavlja ravnodušnim'', navode organizatori.

Ovo su, kažu, neki od mečeva koje organizatori žele istaknuti uz sve ostale.

''Mislim da će vrhunske borbe, kao i prvaci i pravi fajteri u ringu biti pravi poticatelji za ovaj jedinstveni borilački spektakl na Pecari. Publiku pozivamo da dođu u sto većem broju 5. kolovoza 2023. u 20.00 sati  te podrže ovaj događaj. Cijena ulaznice je 10KM a za djecu je ulaz besplatan'', poručuju organizatori Golden Glory Fight Night 2

Karte u pretprodaji mogu se kupiti u Caffeteria Benedikt, Caffe Nest i Hotel Park.

Kopirati
Drag cursor here to close