Elvir Šendro

Mostarac se vraća u ring

Šendro je u dosadašnjoj profesionalnoj karijeri upisao dvanaest pobjeda i to svih dvanaest nokautom.
Sport / Ostali sportovi | 15. 11. 2023. u 09:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bosansko - hercegovački profesionalni boksač Elvir Šendro poslije duže stanke vraća se u profesionalni ring. Novi izazov očekuje ga na predstojećoj reviji u areni Ludwigsburg kad se u ring vraća i proslavljeni boksač Felix Sturm (Adnan Ćatić).

Šendro je u dosadašnjoj profesionalnoj karijeri upisao dvanaest pobjeda i to svih dvanaest nokautom. Također osvojio je titulu Interkontinentalnog prvaka po WBF verziji, a njegov nokaut u tom meču WBF je proglasio najboljim u 2021.godini.

"Imao sam dužu stanku (oko dvije godine) ali sad je to iza mene, spreman sam za novi izazov u ringu. Moj cilj je titula, a prvi korak prema tome je pobjeda nad Piotorom Budžiszewski " kaže motivirani Šendro.

Ipak predstojeći izazov za Šendru neće biti ni malo lak jer u suprotnom kutu ga čeka Poljak Piotor Budžiszewski sa profesionalnim rezultatom od sedam pobjeda i dva poraza, a četiri puta je pobjedio nokautom.

Podsjećamo Elvir Šendro je u dosadašnjoj karijeri osam godina bio standardni reprezentativac Bosne i Hercegovine te je Bosnu i Hercegovinu predstavljao na europskim prvenstvima, Mediteranskim igrama u Španjolskoj 2018. godine. Nastupio je i na mnogobrojnim internacionalnim turnirima u olimpijskom boksu, a osim toga je nastupao u Regionalnoj ligi predstavljajući boksački klub Radnik iz Bijeljine.

Profesionalnu karijeru je započeo u prosincu 2018. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close