Svaka čast!

Mostarac nagrađen zbog izuzetnih uspjeha

"Josip Bevanda je jako napredovao u prošloj godini o čemu svjedoče i njegovi uspjesi".
Sport / Ostali sportovi | 22. 01. 2024. u 07:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju je u organizaciji Taekwondo saveza Bosne i Hercegovine u Sarajevu organizirana Gala večer, na kojoj su predstavljeni uspjesi saveza te su nagrađeni najbolji sportaši za njihove rezultate u 2023. godini.

Među njima je bio i Josip Bevanda, član Taekwondo kluba Cro Star Mostar. Josip Bevanda se natječe u juniorskom uzrastu. U 2023. godini imao je nastupe tijekom cijele godine u BiH, Hrvatskoj i Crnoj Gori. Nastupao je kao član Taekwondo reprezentacije BiH i kao član Tima Federacije BiH. Osvojio je medalju na svim turnirima a posebno se može istaknuti da je aktualni viceprvak države i da je treći na Balkanskom prvenstvu. Izborio se za medalju na svim važnim kriterijskim turnirima u BiH te na ostalim međunarodnim turnirima u inozemstvu. Nositelj je crnog pojasa 2. Dan.

Foto: PR / Plaketa

"Josip Bevanda je jako napredovao u prošloj godini o čemu svjedoče i njegovi uspjesi. U prvoj godini juniorskog uzrasta već ima medalju s Balkanskog i Državnog prvenstva. U Zadru je bio proglašen za najboljeg juniora turnira, a proglašen je i za najboljeg juniora našeg kluba", rekla je trenerica Klaudia Marić.

Gala večer se održala u hotelu Hills s početkom u 18 sati. Večer je otvorio prof. dr. Izet Rađo, predsjednik Olimpijskog komiteta BiH, a potom je riječ preuzeo predsjednik Taekwondo saveza Samir Šarić.

Kopirati
Drag cursor here to close