Mostarski futsal derbi

Mostar SG Staklorad želi pobjedu na gradskom derbiju

"Bez obzira u kakvom stanju je Zrinjski, derbi je posebna draž i donosi pozitivan sportski naboj. Uvijek nosi i dobar futsal. Nadam se dobroj igri i pobjedi", rekao je Đuliman.
Sport / Ostali sportovi | 15. 10. 2019. u 21:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon uspjeha u Europi i plasmana među 16 najboljih klubova starog kontinenta, Mostar SG čeka derbi protiv Zrinjskog u dvorani Bijeli brijeg. Svi u klubu su dobro raspoloženi, pa je veći i optimizam kod članova Uprave i igrača.

"Turnir u Sloveniji je bio težak. Igrali smo protiv prvaka Europe i domaćina. Ekonomac je također jako dobra i uigrana ekipa s dobrim trenerom. Solidno su igrali. Imali smo dosta ozlijeđenih igrača, ali smo izborili prolazak među 16 najboljih. Što se gradskog derbija tiče, bez obzira u kakvom stanju je Zrinjski, derbi je posebna draž i donosi pozitivan sportski naboj. Uvijek nosi i dobar futsal. Nadam se dobroj igri i pobjedi", rekao je član Upravnog odbora kluba Alen Đuliman.

Optimističan je i Stanislav Galić.

"U svakoj utakmici idemo na pobjedu, pa i na gradskom derbiju. Znamo kako je teško prebaciti se s Lige prvaka na domaće prvenstvo, jer smo prethodnih godina imali problema s tim. Posebna draž je igrati gradski derbi. Dat ćemo maksimum i pokušati osvojiti tri boda", rekao je Galić.

Prokomentirao je i plasman među 16 najboljih u Europi.

"Cilj je bio proći dalje i mi smo to ostvarili. Čestitke svima. Podvukao bih da je to napravila ekipa, a nikako pojedinac. Svi smo radili za ovo i na koncu napravili rezultat, kazao je Galić.

Kopirati
Drag cursor here to close