Futsal

Mostar SG Staklorad uvjerljivom pobjedom do četvrtfinala

Uvjerljivom pobjedom nad Željezničarom, Mostar SG Staklorad plasirao se u četvrtfinale Kupa BiH u futsalu.
Sport / Ostali sportovi | 23. 11. 2017. u 22:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

PR  / Mostar SG Staklorad plasirao se u četvrtfinale Kupa BiH u futsalu

Uvjerljivom pobjedom nad Željezničarom ostvarenom večeras u dvorani USRC Midhat Hujdur – Hujka rezultatom 6:2, Mostar SG Staklorad plasirao se u četvrtfinale Kupa BiH u futsalu.

Prvo poluvrijeme u potpunosti je pripalo domaćinu koji je poveo u prvoj minuti, a već nakon šest minuta imao rezultat 3:0. Prvi pogodak postigao je Babić, potom je na 2:0 povisio mladi Tarik Džemić, dok je treći gol djelo Vladana Vesića. U 16. minuti bilo je već 4:0, a eurogol ovog puta postigao je Dejan Pavlović.

Šest minuta igre u nastavku trebalo je Mostarcima da povećaju prednost na 5:0, još jednim prelijepim golom koji je postigao Josip Bošković. U 30. minuti bilo je 6:0, a strijelac je ovog puta bio Benjamin Šikalo. Minutu kasnije Džafo je smanjio na 6:1.

Vrijedno spomena je i da su zapažene uloge u večerašnjoj pobjedi kod domaćina igrali mladi Rijad Memić, Samir Gosto i Tarik Džemić.

"Pobjeda je potpuno zaslužena, a posebno raduju igre igrača koji su dosad imali slabiju minutažu, odnosno mladih igrača koji su potvrdili da se predan rad uz starije i iskusnije itekako isplati", rekao je poslije utakmice predsjednik SG Stari grad Amel Bajgorić.

Stručni stožer Mostar SG-a u drugom poluvremenu nastupa je poštedio Vladana Vesića, Marija Aladžića i Daniela De Souzu, pa je kapetansku traku ponio Benjamin Šikalo.

Poslije uzbuđenja u Kupu, Mostarci se vraćaju ligaškim obavezama, a naredni protvnik je Seljak u Livnu.

"Pripreme za tu utakmicu počinju danas. Naš cilj je i u Livnu pobijediti, iako smo svjesni da neće biti lako. Domaćin je kvalitetan protivnik i nema sumnje da će protiv nas imati veliki motiv. Dobro je što smo najbolje igrače sačuvali na utakmici u četvrtak", dodao je Bajgorić.

Mostar SG Staklorad – Željezničar 6:2

Dvorana USRC Midhat Hujdur – Hujka. Gledatelja: 300. Sudac: Adis Duraković (Bugojno). Strijelci: 1:0 Babić (1), 2:0 Džemić (5), 3:0 Vesić (6), 4:0 Pavlović (16), 5:0 Bošković (26), 6:0 Šikalo (30), 6:1 Džafo (32), 6:2 Kapetanović (37). Žuti kartoni: Krka (Željezničar).

Mostar SG Staklorad: Sesar, Aladžić, De Souza, Bošković, Babić, Radin, Pavlović, Memić, Vesić, Gosto, Džemić i Šikalo.

Željezničar: Demirović, Hodžić, Ajanović, Džafo, Zahirović, Karić, Krka, Kapetanović, Lokvančić.

Kopirati
Drag cursor here to close