KK Semih

Mostar domaćin najboljim bh. karatašima

"Karate klub "Semih" u svojoj selekciji ima više od sto aktivnih članova.
Sport / Ostali sportovi | 15. 09. 2022. u 12:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Mostaru će se 18. rujna održati otvoreno prvenstvo Bosne i Hercegovine u tradicionalnom shotokan karateu "Mostar Open 2022". Domaćin i organizator turnira je karate klub "Semih" Mostar.

"Karate klub "Semih" u svojoj selekciji ima više od sto aktivnih članova. Poslije nastupa na Svjetskom prvenstvu u tradicionalnom shotokan karateu održanom ove godine u Beogradu na kojem su naši članovi osvojili medalje organizirati "Mostar Open 2022" bilo je logično." rekao je sensei Sanel Kladušak domaćin turnira.

Gospodin Kladušak je kazao kako organizatori turnira "Mostar Open 2022" planiraju da ovaj turnir bude tradicionalnog karaktera ističući da su sportaši najbolji promotori grada i države.

"Hvala našim sponzorima koji su svjesni koliko su sport i druženje važni za djecu i omladinu i koji kontinuirano pružaju podršku našem radu. Hvala medijima i medijskim profesionalcima koji pružaju podršku promociji sporta u Mostaru i pozornost karate klubu "Semih" Hvala roditeljima naših članova koji nam ukazuju povjerenje i pružaju nam mogućnost da pružimo svoj doprinos u odgoju njihove djece" rekao je Sanel Kladušak za kraj.

Kopirati
Drag cursor here to close