Mostar Open 2022.

Mostar domaćin 5. međunarodnog turnira u karateu

Očekuje se sudjelovanje nekoliko stotina natjecatelja koji će braniti boje svojih klubova i natjecati se u raznim disciplinama.
Sport / Ostali sportovi | 07. 11. 2022. u 14:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grad Mostar je i ove godine domaćin međunarodnog turnira u karateu pod nazivom "5. Mostar Open 2022" u organizaciji Karate Kluba "Bjelopoljac" iz Mostara. Kao i prethodnih godina, ove godine očekuje se sudjelovanje klubova širom regije te će na natjecanju sudjelovati klubovi iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Slovenije i Austrije.

Po riječima organizatora ovog događaja očekuje se i sudjelovanje nekoliko stotina natjecatelja koji će braniti boje svojih klubova i natjecati se u raznim disciplinama.

Ono što je važno naglasiti jeste da ove godine Karate Klub "Bjelopoljac" slavi 20. godina od svog osnivanja te na taj jubilej organizira i spomenuti međunarodni turnir:

"Hvala svim prijateljima i svima koji svih ovih godina podržavaju rad našeg kluba te svima koji su dali svoj doprinos da i ove godine organiziramo turnir ovog kalibra u našem gradu. Ponosni smo što vremenom uspijevamo ostvariti odlične rezultate te doprinijeti razvoju sporta kako u Mostaru, tako i u cijeloj Bosni i Hercegovini", poručili su iz ovoga kluba.

 

Kopirati
Drag cursor here to close