Veliki majstori malog nogometa

Mostar 2023: Spektakl "Iza Desete" - Dva osvajača Kutije Šibica, branitelj naslova

Kao što je poznato sastav "Krešimir Keta Bandić" je prije dvije godine osvojio legendarnu Kutiju šibica i na ovom turniru u Mostaru želi otići do kraja.
Sport / Ostali sportovi | 12. 06. 2023. u 11:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovo jednostavno mora biti spektakl. Na jedno mjestu velik broj sjajnih haklera s prostora bivše države. Sve naravno u sklopu Malonogometnog turnira Mostar 2023 koji se igra "iza Desete".

Večeras nas na ovom turniru očekuju čak četiri utakmice. Od 19 sati i 30 minuta na teren će izaći ekipe "Krešimir Keta Bandić" i " Radost loptanja". Kao što je poznato sastav "Krešimir Keta Bandić" je prije dvije godine osvojio legendarnu Kutiju šibica i na ovom turniru u Mostaru želi otići do kraja. Pored nekolicine provjerenih igračkih imena, tu je kao pojačanje reprezentativac BiH Josip Bošković.

Nakon toga od 20 sati i 30 minuta nas očekuje duel, derbi u kojem na jednoj strani imamo prošlogodišnjeg pobjednika "Volarević promet Villa Bili Hotel Park" dok je na drugoj ambiciozni "Basement club". Branitelji naslova na ovaj turnir dolaze pojačani igračem novog prvaka Hrvatske, Futsal Dinama, Nevenom Zonjićem, dok "Basement" svoj optimizam gradi na nekolicini igrača novog prvaka BiH, KMF Radnik Bijeljina.

Treću utakmicu večeri igrat će "Biberon Mepas" - "Sync Mostar". Za mostarski sastav će ovo biti veliki izazov s obzirom na to da će protiv sebe imati posljednjeg osvajača Kutije Šibice za koju su tada igrali Pavlović, Jelovčić, Sesar, Luka i Josip Suton, a čiji redovi kriju Darija Marinovića ponajboljeg hrvatskog futsal igrača.

Posljednji duel onaj koji je najavljen za 22 sata i 30 minuta jeste onaj između ekipa iz Gruda i Rame. "Jimmy Woo Cageball - Grude i "Cafe Bar Grand - Rama" se bore za prolaz dalje.

Kopirati
Drag cursor here to close