Pred početak prvenstva

MNK Hercegovina u generalci na Pecari dočekuje najtrofejniji hrvatski klub

Riječ je o generalci protiv najtrofejnijeg futsal kluba u Hrvatskoj pred početak Prve futsal lige Federacije BiH u kojoj će novoosnovana Hercegovina prvi put nastupiti.
Sport / Ostali sportovi | 24. 10. 2019. u 16:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Malonogometni klub Hercegovina odigrat će u ponedjeljak, 28. listopada, u 19:00 sati u dvorani Pecara u Širokom Brijegu, posljednju pripremnu utakmicu protiv Futsal cluba Split.

Riječ je o generalci protiv najtrofejnijeg futsal kluba u Hrvatskoj pred početak Prve futsal lige Federacije BiH u kojoj će novoosnovana Hercegovina prvi put nastupiti. Podsjećamo, FC Split je osmerostruki prvak Hrvatske te deseterostruki osvajač Kupa.

Inače, u prvom kolu Prve futsal lige FBiH MNK Hercegovina će 3. studenog u gostima igrati protiv MNK Bubamare dok će u 2. kolu, 10. studenog, na Pecari dočekati MNK Mostarske kiše.

Podsjećamo, Malonogometni klub Hercegovina osnovan je u svibnju 2019. godine u Širokom Brijegu kao jedini malonogometni klub u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Na Utemeljiteljskoj Skupštini kluba za predsjednika je izabran Ivan Zeljko iz Širokog Brijega, a za potpredsjednika Marin Ćorluka iz Gruda.

Kopirati
Drag cursor here to close