1:5

Mostar SG Staklorad siguran u gradskom derbiju

U dvorani na Bijelom Brijegu odigrana je zaostala utakmica 2. kola Futsal Premijer lige Bosne i Hercegovine u kojoj su futsalaši Mostar SG Staklorad slavili protiv HFC Zrinjski rezultatom 5:1.
Sport / Ostali sportovi | 16. 10. 2019. u 22:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Posljednju utakmicu drugog kola Premijer Futsal lige odigrali su večeras u Mostaru Zrinjski i Mostar SG. Za razliku od prošle sezone kada je to bio dvoboj najboljih momčadi u tom trenutku, ovaj put je slika bila nešto drugačija.

Podmlađeni Zrinjski jeste imao širi roster u odnosu na prvo kolo jer su u sastavu našli Čolak, Vlaho, Bevanda, Prusina, Zećo, opet nije mogao parirati aktualnim prvacima. Jeste i Mostar SG bio oslabljen neigranjem Pantića, Momčilovića, De Souze, ali se to nije osjetilo na parketu.

Opet prvo poluvrijeme je većim dijelom bilo rezultatski otvoreno. Zrinjski je prvi stigao do vodstva, nakon jedne kontre Vlaho je svladao istrčalog Galića, igrala se peta minuta. Pet minuta kasnije domaći su tražili kazneni udarac, nakon dvoboja Darka Raguža i Galića, pred golom Mostar SG. Suci su bili drugačijeg mišljenja, pa su Darko i Marko Raguž zaradili žute kartone. Prvi zbog simuliranja, drugi zbog prigovora.

U 13. minuti, Mostar SG se vraća u utakmicu, pogrešku Vlahe iskoristio je Jelić. U samoj završnici prvog poluvremena prvo je Aladžić efektno pogodio nakon kornera za 1:2, dok je prednost gostiju udvostručio vrlo brzo Bošković.

Dva brza gola dobrim dijelom su usmjerila utakmica u željenom pravcu za momčad Mostar SG-a. Pitanje pobjednika u ovom dvoboju definitivno je odlučeno u 28.minuti, kada Jelić postiže svoj drugi gol. Za konačnih 1:5 pobrinuo se Ivanković u 32. minuti.

Kopirati
Drag cursor here to close