Prvi put

Druženje mladih hercegovačkih karataša

Organizirano druženje mladih karataša bilo je prvo ovakvoga tipa i imalo je za cilj zbližiti djecu kroz igru i sport u čemu su organizatori i uspjeli.
Sport / Ostali sportovi | 05. 07. 2021. u 12:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklog vikenda u sklopu Buna relax centra organizirano je prvo zajedničko druženje mladih karataša saveza regije Hercegovine.

Pozivu na druženje odazvalo se 100 natjecatelja iz 10 klubova regije, a to su: KK Blagaj, KK Bjelopoljac, KK Student, KK Široki, KK Široki Brijeg, SKK Neretva, KK Zrinjski, KK Grude, KK Posušje i KK Croherc.

Foto: PR / Druženje mladih hercegovačkih karataša

Organizirano druženje mladih karataša bilo je prvo ovakvoga tipa i imalo je za cilj zbližiti djecu kroz igru i sport u čemu su organizatori i uspjeli. Djeca su kroz zabavu i igru pokazala vještine u raznim sportovima, nakon čega je uslijedio zajednički ručak.

Foto: PR / Druženje mladih hercegovačkih karataša

''Nadamo se da će se slična druženja nastaviti i u budućnosti i da će postati tradicija u kojoj će uživati svi sudionici. Ono što sada slijedi je odmor za mlade karataše, a uskoro i pripreme za novu sezonu'', priopćeno je iz Karate saveza regija Hercegovine.

Kopirati
Drag cursor here to close