KK Semih

Veliki karate seminar u nedjelju u Mostaru

Sudionici će s eminentnim instruktorima imati priliku raditi kihon, kate, kumite i samoobranu.
Sport / Ostali sportovi | 26. 05. 2021. u 14:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Karate klub Semih iz Mostara u nedjelju će organizirati veliki seminar uz prisustvo i rad najpriznatijih karate stručnjaka u zemlji.

Seminar će se održati u sali Osnovne škole Gnojnice.

Riječ je o usavršavanju i osposobljavanju sportista svih zvanja od onih nižih, do majstorskih, a očekuje se i dolazak dvije stotine sudionika uz vrhunske instruktore karatea iz šest klubova.

Riječ je o Esadu Čoviću (crni pojas – 10. Dan), Nikoli Džimiju Živkoviću (crni pojas – 9. Dan), inače predsjedniku Karate saveza Republike Srpske, Salihu Grbiću (crni pojas – 8. Dan), Sabiru Silajdžiću (6. Dan), Eldinu Džuliću (5. Dan), Denisu Brdareviću (5. Dan), Sanelu Kladušku (4. Dan), Novaku Cvijanoviću (2. Dan), Mahiru Čakalu (1. Dan) i Mirnesu Odobašiću (1. Dan).

Sudionici će s eminentnim instruktorima imati priliku raditi kihon, kate, kumite i samoobranu.

"Hvala generalnom pokrovitelju Sportskom savezu Grada Mostara na čelu sa Senadom Keveljom koji podržava sve pozitivne sportske priče u Gradu, kao i sponzorima koji su nam pomogli. Zahvaljujemo svima koji prate naš klub, posebno roditeljima koju su uvijek podrška. Također, hvala i medijima koji prate rad našeg kluba", naveo je prvi čovjek Karate kluba Semih, Sanel Kladušak.

Kopirati
Drag cursor here to close