'Rukavica u lice'

Joshua odgovorio Miočiću i ostatku UFC-a: Sve bih vas razbio, ne možete tako razgovarati sa mnom!

Sport / Nogomet | 10. 09. 2017. u 12:47 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Aktualni boksački prvak svijeta u teškoj kategoriji, Anthony Joshua, predstavlja već neko vrijeme veliku metu za nekoliko uglednih imena, kako onih iz boksačkih, tako i onih iz MMA krugova.

Već je poznato kako je Britanca na sudar prvaka prozvao Stipe Miočić, a svojevremeno ga se povezivalo i s Juniorom dos Santosom, prenosi Fightsite.hr.

Ipak, prema nekim glasinama, u tajnosti se organizira njegov susret s Alistairom Overeemom, no sve je to još uvijek daleko od neke ozbiljne realizacije.

U razgovoru za Daily Star Online, 27-godišnji nositelj WBA (Super), IBF i IBO titula, osvrnuo se na sve te prozivke i oštro odgovorio svim UFC-ovim izazivačima.

“Da želim, razbio bih te UFC-ove borce. Ne možete tako razgovarati sa mnom. Išamarao bih ih”, poručio je Joshua pa zatim dao naslutiti da mu ni prelazak u MMA ne bi bio toliko stran koliko neki misle.

“Ja sam borac, a ljude se ne proziva tako neoprezno. Ja nisam UFC-ov borac. Ja vas ne mogu staviti u ‘submission’, ali ja znam kako udarati nogama, znam kako koristiti laktove i znam kako udarati šakama ljude. Moj je jedini nedostatak taj da ne znam izvući ‘submission’, ali bih se sigurno potukao.”

Anthony Joshua: 'I'll smash up those UFC fighters, you can't talk to me like that'

With pay-per-view king Floyd Mayweather hanging up the gloves following his mega-money showdown with UFC superstar Conor McGregor, boxing's throne appears destined for Joshua. But the 27-year-old claimed he would be open to a crossover fight of his own, after being repeatedly challenged by rivals from the MMA world.

Kopirati
Drag cursor here to close