Niže uspjehe

Medvedev prvi polufinalist US Opena

Finalist US Opena iz 2019. pronašao je način kako doći do pobjede u četiri seta, što je za drugog tenisača svijeta prvi izgubljeni set na ovogodišnjem US Openu.
Sport / Ostali sportovi | 07. 09. 2021. u 21:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Treću godinu zaredom Rus Danil Medvjedev igrat će u polufinalu US Opena u New Yorku, gdje je u utorak u prvom četvrtfinalnom dvboju u muškoj konkurenciji svladao nizozemskog kvalifikanta Botica van de Zandschulpa sa 6-3, 6-0, 4-6, 7-5.

Dvoboj na stadionu "Arthur Ashe" trajao je dva sata i 23 minute, a 25-godišnji Nizozemac je nakon prva dva seta pokazao igru kojom je stigao među osmoricu najboljih na posljednjem Grand Slam turniru u 2021., prenosi Hina. 

Ipak, finalist US Opena iz 2019. pronašao je način kako doći do pobjede u četiri seta, što je za drugog tenisača svijeta prvi izgubljeni set na ovogodišnjem US Openu, prenosi Hina. 

Finalist ovogodišnjeg Australian Opena će u polufinalu igrati protiv pobjednika četvrtfinala u kojem će 21-godišnji Kanađanin Felix Auger-Aliassime igrati protiv 18-godišnjeg Španjolca Carlosa Alcaraza, ovogodišnjeg osvajača umaškog Croatia Opena.

US Open, tenisači - četvrtfinale
Danil Medvjedev (Rus/2) - Botic van de Zandschulp (Niz) 6-3, 6-0, 4-6, 7-5.

Kopirati
Drag cursor here to close