Povratak broja dva porazom

Medvedev: Na zemlji se ne osjećam najbolje

"Imao sam par dobrih trenutaka u drugom setu, možda sam ga i mogao dobiti. Ali jednostavno, na ovoj podlozi se ne osjećam samouvjereno kao na drugim podlogama i zato jesam izgubio meč u tie breaku", rekao je Medvedev.
Sport / Ostali sportovi | 18. 05. 2022. u 08:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nije ga bilo od ožujka mjeseca. Propustio je tri velika turnira na zemljanoj podlozi i Geneva je bila mjesto povratka. Nakon pauze i operacije kile. Gilles Cervara je prije nekoliko dana rekao:

"Mirniji je ove godine i lakše ga je trenirati. Svjestan je da za povratak na zemlju mora da bude tolerantniji. Shvata da ima pritisak. Roland Garros je cilj sam po sebi. Idemo u Genevu da uradimo što više
dobrih mečeva, a ideja je da u Parizu bude barem kao prošle godine. Daniil je kao Sampras. U Parizu se nada da neće biti kiše kako bi loptica brže letjela. Što više odskače to je on ubojitiji", pojasnio je Gilles, međuti stvari na ovoj vrsti podloge, posebno ako pravi tenis niste određeno vrijeme mogu biti znatno drugačije.

Vidjeli su to i Cervara i Daniil, u prvom povratničkom meču protiv Richarda Gasqueta koji je slavio 6-2, 7-6 (5).

"Teško je. Ne igram svoj najbolji tenis na zemlji. Kada nisam u svojoj zoni udarca onda stvari idu teško, posebno na ovakvoj podlozi koja nije moja omiljena.Napravio sam puno pogrešaka, puno dvostrukih grešaka. Jednostavno nisam igrao svoj najbolji tenis, da bih mogao pobjediti. Imao sam par dobrih trenutaka u drugom setu, možda sam ga i mogao dobiti. Ali jednostavno, na ovoj podlozi se ne osjećam samouvjereno kao na drugim podlogama i zato jesam izgubio meč u tie breaku. Jesam razočaran ali bilo je i težih trenutaka u karijeri" rekao je nakon meča Medvedev.

Kopirati
Drag cursor here to close