Đoković ostao u šoku

VIDEO | Medvedev je samo prišao i predao meč

Jednostavno, Medvedev je prišao Đokoviću kratko mu objasnio da ima problema s ozljedom i da je priča završena dana. Prava šteta, jer u dva seta smo gledali vrhunski tenis. Dvojice tenisača koji su se tek drugi put ove sezone našli na istom turniru.
Sport / Ostali sportovi | 08. 10. 2022. u 17:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nevjerojatan završetak meča između Novaka Đokovića i Daniila Medvedeva. U prvom trenutku Novak je bio šokiran. Jer niti on, niti bilo tko u dvorani nije mogao pretpostaviti da će Rus nakon izgubljenog drugog seta predati meč.

Jednostavno, Medvedev je prišao Đokoviću kratko mu objasnio da ima problema s ozljedom i da je priča dana završena. Prava šteta, jer u dva seta smo gledali vrhunski tenis. Dvojice tenisača koji su se tek drugi put ove sezone našli na istom turniru. Prvi put nakon Roland Garrosa. Jer Medvedeva nije bilo u Wimbledonu, Novaka na US Openu.

Video: Šokantna Predaja Medvedeva Đokoviću u Polufinalu Turnira u Astani | SPORT KLUB TENIS

Danas je nakon samo par gemova postajalo jasno kako će ovo biti sjajan meč. Medvedev je dva puta morao uzeti servis
Đokoviću, jer je Novak ekspresno vratio prvi izgubljeni u šestom gemu. Daniil je imao puno bolji procenat prvog servisa, Novak jako mali broj osvojenih poena iz returna. Zanimljivo, u drugom setu nismo vidjeli niti jedan break. Novak je imao jednu break loptu, nije je iskoristio. U tie breaku Đoković je vodio 4-1, 5-3, ali se Rus vratio na 5-5. Na kraju je ipak dobio set 8-6. Taj posljednji poen je bio vrijedan ispostavilo se ulaska u finale. Tamo će Đoković igrati protiv Stefanosa Tsitsipasa koji je igrao tri seta protiv Rubleva. U poprilično izjednačenom meču, gem odluke je bio onaj za
osmom gemu trećeg seta. Grk je napravio break i gem kasnije ovjerio finale.

Đokoviću je ovo 128 ATP finale u kojem će loviti 90. titulu. Četiri puta su igrali Novak i Stefanos u finalu, sva četiri meča je dobio Novak.

Kopirati
Drag cursor here to close