"Nisam se bahatio"

Mediji napali Đokovića: Stigao odgovor

"Nisam se bahatio niti prekršio ikakva pravila. Dala mi je dozvolu i rekla da budem brz", objasnio je Đoković.
Sport / Ostali sportovi | 19. 01. 2023. u 09:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svojevrsni mali rat odradio je Novak Đoković s medijima, odnosno s Eurosportom, zaduženim za prijenose mečeva s prvog Grand Slam turnira sezone.

Riječ je o načinu na koji su na Instagramu prikazali situaciju s meča u kojoj se Novak povukao s terena radi odlaska na WC, prenosi Gol.hr

Naime, objavili su snimku gdje se vidi kako Novak traži odlazak na WC te potom odlazi prema njemu, nakon čega vidimo sutkinju koja ga pokušava dozvati, ali to ne uspijeva. Iduća scena pokazuje sutkinju kako govori da će za 15 sekundi označiti vrijeme za igru, što je i učinila, te je Đoković u tom trenutku imao pola minute da se vrati na teren.

Eurosport je na Instagram prvobitno napisao kako se Đoković oglušio na sutkinjine upute i sve odradio po svom. Srpski tenisač na to je ljutito reagirao, na InstaStoryju im je poručio da provjere informacije prije nego što ga počnu osuđivati.

Što se točno dogodilo, otkrio je on sam u razgovoru upravo za Eurosport. Njegova izjava na kraju je i ubačena u originalnu Eurosportovu, odnosno njihova je prvobitna objava uređena.

"Sutkinja mi je dopustila da odem na WC, no rekla mi je da nemam dozvolu za WC, nego za presvlačenje i da budem brz. To posljednje niste snimili i objavili. Kad sam već gotovo napustio teren, pokušala me je dozvati, no ja to nisam čuo, a htjela mi je reći kako je WC na drugoj strani igrališta. Ja sam ga pronašao i ovdje te odradio sve na vrijeme. Nisam se bahatio niti prekršio ikakva pravila. Dala mi je dozvolu i rekla da budem brz", objasnio je Đoković.

On je na kraju u tom meču uvjerljivo slavio te je započeo put prema svojem desetom Australian Openu. U Melbourneu će mu sve osim titule na kraju biti poput neuspjeha.

Kopirati
Drag cursor here to close