Bravo

Mažoretkinje Općine Čitluk obranile titulu državnih prvakinja

Mažoretkinje Općine Čitluk obranile su titulu državnih prvakinja na jučer održanom VI. Nacionalnom mažoret prvenstvu u Tomislavgradu.
Sport / Ostali sportovi | 05. 05. 2024. u 14:50

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mažoretkinje Općine Čitluk obranile su titulu državnih prvakinja na jučer održanom VI. Nacionalnom mažoret prvenstvu u Tomislavgradu.

''Naše djevojke nastupale su u najtežoj i najbrojnijoj kategoriji juniori formacija štap i okitile se još jednom zlatnom medaljom. Cijela Općina Čitluk kao i savez mažoretkinja treba biti i jeste ponosan na ovaj mali, ali jaki klub. Radi se o djevojkama koje treniraju u potpuno neprihvatljivim uvjetima treniranja, gdje je veličina prostora puno manja od onog koji je potreban za natjecanje'', poručuju iz ovog kluba.

Osim juniorki, na jučerašnjem natjecanju u kategoriji Prvi korak nastupale su članice iz dječjeg sastava i
osvojile su svoje prve medalje, te kadetkinje B u show programu natjecanja. 

U neformacijskom dijelu zlatnu medalju osvojile su Ružica Sušac i Marija Barbarić u kategoriji juniori duo pompon.

Magdalena Beljo osvojila je srebrenu medalju u kategoriji solo kadeti štap. Petra Martinović i Leona Barbarić osvojile su srebrnu medalju u kategoriji duo juniori štap.

Mažoretkinje Općine Čitluk idući vikend idu na KiNoRa festival u Ramu po nove medalje, a nakon toga spremaju se za Europsko natjecanje u Veneciji u rujnu.

 
Kopirati
Drag cursor here to close