Čemu žurba...

Marin Čilić oprezan s povratkom, otkazao i Monte Carlo

Marin Čilić nedavno se vratio treninzima, ali i prije je govorio kako neće žuriti s povratkom na turnire tako da otkazivanje nastupa u Monte Carlu i nije iznenađenje.
Sport / Ostali sportovi | 03. 04. 2024. u 14:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kao što je poznato Čilić je u veljači ove godine naglo skratio turneju po u Južnoj Americi i preskočio je sve turnire u SAD-u.

Nakon što je je zbog operacije koljena i duge rehabilitacije propustio gotovo cijelu 2023. nije mu krenulo najbolje niti u 2024. godini.

Tijekom spomenute turneje po Južnoj Americi, u prvom kolu turnira u Buenos Airesu, upalila mu se kost na zdravom koljenu tako da je po preporuci liječnika mirovao i dugo nije trenirao.

"Povratak bi mogao biti vrlo brzo i mogu vam najaviti da se vraćam punim treninzima i spreman se za tzv. zemljanu sezonu. Ali ne želim se žuriti", kazao je sredinom ožujka Čilić za Tportal prilikom dodjele novih 25 stipendija mladim sportašima i glazbenicima u organizaciji zaklade koja nosi njegovo ime.

No, gotovo mjesec dana kasnije - nakon malo jačeg ritma treninga - još nema službenih najava da se 35-godišnji Čilić vraća vrhunskom tenisu.

Vrijedni i uporni tenisač iz Međugorja neće samo tako lako odustati od tenisa, ali je povratak u ovom trenutku još uvijek preveliki izazov.

Kopirati
Drag cursor here to close