Preskače naredna dva turnira

Čilić opet u problemu, nova pauza

"Hvala organizatorima turnira u Riju i Santiagu na pruženoj prilici, shrvan sam što ću propustiti iskustvo igranja pred vašim sjajnim navijačima. Obećajem da ćemo to nadoknaditi u budućnosti", napisao je Marin.
Sport / Ostali sportovi | 15. 02. 2024. u 08:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Marin Čilić opet ima problema s ozljedom. U godini povratka nakon duže pauze, Marin je kompletirao tri meča na Tour, jedan u Davis Cupu i jedan u Kooyongu (Murray). Nakon duže vremena se odlučio vrlo brzo prijeći na zemljanu podlogu, pa je zaigrao u Buenos Airesu na pozivnicu. Sada se oglasio i kaže kako mora ponovo propustiti naredna dva turnira koja je planirao igrati u Brazilu i Čileu.

"Žao mi je što moram objaviti da zbog manje ozljede, koju sam zadobio u svom posljednjem meču, moram skratiti svoju turneju u Južnoj Americi, kako bih sanirao ozljedu na pravi način. Hvala svima u Buenos Airesu na nevjerojatnom gostoprimstvu, volio bih da sam ostao malo duže ovdje. Hvala organizatorima turnira u Riju i Santiagu na pruženoj prilici, shrvan sam što ću propustiti iskustvo igranja pred vašim sjajnim navijačima. Obećajem da ćemo to nadoknaditi u budućnosti", napisao je Marin.

Još uvijek nije poznata priroda ozljede, ali čini se da je opet koljeno koje ga je i odvojilo od terena punih 12 mjeseci. Osvajač US Opena (2014.) u siječnju prošle godine podvrgnuo se operaciji desnog koljena (meniskus), pa se pokušao vratiti šest mjeseci kasnije u Umagu, ali ispostavilo se da je to bilo prebrzo.

Kopirati
Drag cursor here to close