16 zlatnih, 10 srebrenih i 15 brončanih

Maksimalan učinak Hercegovca na prvenstvu judo saveza Herceg Bosne

Judo klub Hercegovac prošle je godine bio judo klub s najviše prvaka države. Ukupno 11 članova Hercegovca prošle je godine stalo na najvišu stepenicu kad su u pitanju prvenstva države.
Sport / Ostali sportovi | 19. 03. 2019. u 19:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

16. ožujka održano je prvenstvo judo saveza Herceg Bosne u Novoj Biloj. Ovaj turnir je i kvalifikacijski turnir gdje prvih 5 plasiranih prolazi na završno prvenstvo Bosne i Hercegovine. Judo klub Hercegovac sudjelovao je sa svoja 44 člana. Na prvenstvo države plasirali su se svi uspješno osvojivši 16 zlatnih, 10 srebrenih i 15 brončanih medalja te 3 peta mjesta.

„Prvi korak smo odradili i više nego uspješno. Skoro svi naši natjecatelji uzeli su medalju a svi su ostvarili zacrtani cilj a to je da se kvalificiraju na prvenstvo države. Rezultat bi bio i dosta bolji da se nismo puno puta sreli u međusobnim duelima. No zaista smo zadovoljni predstavom na kvalifikacijama i nadamo se uspjesima na prvenstvima države“, rekli su iz kluba.

Judo klub Hercegovac prošle je godine bio judo klub s najviše prvaka države. Ukupno 11 članova Hercegovca prošle je godine stalo na najvišu stepenicu kad su u pitanju prvenstva države. Iz kluba su poručili kako se nadaju sličnom uspjehu i ove godine.

„Uvijek nastojimo biti bolji od samih sebe pa tako i ove godine. Rezultati koje smo ostvarili prošle godine su zaista vrhunski i jako teško će ih biti nadmašiti ali mi ćemo se potruditi i ukoliko ostvarimo sličan rezultat biti ćemo prezadovoljni. Predstoji nam da se što bolje pripremimo za izazove koji nas očekuju a prvi je već ovaj vikend i to prvenstvo države za kadete i mlađe pionire u Bihaću.“ nadodali su iz najstarijeg judo kluba u Mostaru.

Osvajači medalja na prvenstvu Herceg Bosne:

Prvaci Herceg Bosne: Nika Zovko, Gabriela Raič, Lana Čović Stanić, Marta Napoli, Ivana Buntić, Nina Grubišić Čabo, Ina Ravlić, Anđela Jurić, Luka Vidačak, Mario Novak, Bojan Gačić, Ivano Đinkić, Ivan Miličević, Matej Jandrić, Rafael Šunjić i David Pušić

Srebra: Danica Jurić, Ilan Okić, Adam Kljajo, Ivan Raguž, Petar Kožul, Luka Martinović, Domagoj Pušić, Danijel Skoko, Rafael Šunjić i David Senkić

Bronce: Ena Vidović, Jan Šetka,Marko Čerkuč, Stefan Juka, Bruno Marić, Ivan Letica, Martino Prce, Filip Lončar, Domagoj Pušić, Ivan Raspudić, Bruno Tomić, Anđela Jurić, Lana Gačić (bronca i u starijem uzrastu) i Ljiljana Džeba.

Kopirati
Drag cursor here to close