100 bodova prednosti

Judo klub Hercegovac opet najbolji

U Mostar su ponijeli čak 13 zlatnih medalja, 10 srebrenih i 10 brončanih.
Sport / Ostali sportovi | 10. 12. 2018. u 14:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na međunarodnom judo turniru održanom u Dubrovniku na kojemu je nastupilo 30-ak ekipa iz Hrvatske, Bih i Crne Gore dječaci i djevojčice Hercegovca opet uzimaju titulu najbolje ekipe.

Hercegovac je imao preko 100 bodova prednosti nad drugoplasiranom ekipom.

U Mostar su ponijeli čak 13 zlatnih medalja, 10 srebrenih i 10 brončanih.

Zlatne medalje osvojili su: Fabijan Galić, Marko Čerkuč, Lorena Vučić, Ivan Miličević, Gabrijela Raič (zlato i u uzrastu starijih), Nika Zovko, Petra Čuljak, Filip Lončar, Nera Prce, Lana Čović Stanić (zlato i u uzrastu starijih) i Mario Novak

Srebrene medalje: Fabijan Galić, Bojan Gačić, Danijel Skoko,Nika Zovko, Ivana Butnić, Luka Bubalo, Petar Kožul, Ivano Đinkić, Nera Prce i Mario Novak

Brončane medalje: Adam Kljajo, Marko Čerkuč, Lorena Vučić, Ivan Raguž, Ivan Miličević, Petra Čuljak, Luka Bubalo, Ivano Đinkić, Martino Prce i Leon Andačić.

Hercegovac su još predstavljali Albert Galić, Dominik Senkić, Bruno Marić, Dragan Miletić, David Senkić, Ivan Raspudić, Tomislav Brkić i Niko Novak no ovaj put su ostali bez pobjedničkog postolja.

Iz kluba su poručili kako do kraja godine imaju još Božićni turnir u Vitezu i onda slijedi proslava 55-og rođendana, dodjela paketića i tradicionalni odabir najboljih. Svečanost će se održati u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača 23.12. u 19: sati.

Iz kluba su poručili kako pozivaju sve svoje sadašnje i bivše članove na proslavu i prigodni domjenak kao i prijatelje kluba koji su godinama bili uz klub te pomogli da danas postane jedan od najjačih i najorganiziranijih judo klubova u regiji.

Kopirati
Drag cursor here to close