Osam medalja s turnira

Mak Hadžić opet zlatni, ovaj put u Crnoj Gori

Sport / Ostali sportovi | 06. 11. 2017. u 19:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju je Cetinje bilo domaćin Međunarodnog judo turnira „Trinaesti Novembar“ na kojem je sudjelovalo preko 350 natjecatelja iz Albanije, BiH,Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Srbije, Slovenije i Kosova.

Mostarska „Neretva“ odazvala se pozivu sjajnog domaćina, Judo Kluba „Crnogorac“ Cetinje te sudjelovala sa svojih osam natjecatelja. Ukupno je osvojeno osam sjajnih odličja od toga dvije zlatne, dvije srebrene i četiri brončane, a najistaknutiji u redovima Neretve bili su Mak Hadžić i Rino Vrljić.

Mak Hadžić, mlađi pionir do 55 kg imao je ukupno tri borbe i sve tri riješio u svoju korist. On je za prvog protivnika imao Todora Beko (JK Igalo) kojeg je savladao već u prvoj minuti na Wazari, te držanjem u osai-komi. Drugu borbu je imao protiv Marko Cvijovića (JK Pljevlja) kojeg također pobjeđuje u prvoj minuti na Ippon. U finalnoj borbi pobjeđuje vrlo nezgodnog Bogdan Vučeljića (JK Kotor) u zahvatu osai-komi.

Rino Vrljić, poletarac do 42 kg također sjajan na ovom turniru. On je morao do finala doći s četiri pobjede. Redom su gubili, Nenad Buljević (JK Kodokan, Podgorica), Vladimir Ogrinovski (JK Crnogorac, Cetinje), zatim Vlado Radonjić (JK Kodokan, Podgorica), a u finalu i Ivan Čolić (JK Panter, Bijeljina).

Za najuspješnijeg poletarca na turniru izabran je Rino Vrljić te mu je tom prilikom uručen i pehar.

Zlatne medalje osvojili su:
• Rino Vrljić -42 kg (U12)
• Mak Hadžić -55 kg (U14)

Srebrene medalje osvojili su:
• Dragan-Paol Senkić -46 kg (U14)
• Sergej Jarendić -60 kg (U14)

Brončane medalje osvojili su:
• Lana Čarapina -31 kg (U12)
• Hrvoje Knezović -60 kg (U14)
• Karlo Križanac -60 kg (U14)
• Josip Previšić -60 kg (U16)

"Vrlo smo zadovoljni novim sportskim uspjehom i ovim putem čestitamo svim našim članovima na požrtvovnosti i angažmanu. Također smo sretni i zadovoljni i činjenicom da se naše sportsko prijateljstvo s JK „Crnogorac“, Cetinje nastavlja i produbljuje svakim novim susretima. Sada imamo odraditi još četiri judo treninga i skoncentrirati se na sljedeći turnir na koji odlazimo već u petak, a koji se održava u Slovačkoj", istaknuo je trener Majo Ćeško.

Kopirati
Drag cursor here to close