Sedmogodišnjak 'pokorio' Zenicu

Luka Martinac: Zlatna zvijezda TKD Zrinjski na prvenstvu Federacije

Mostarski TKD klub Zrinjski predstavilo je 11 članova koji su sa sobom odnijeli čak 6 medalja, uključujući četiri medalje zlatnog sjaja, jednu srebrnog i jednu brončanog.
Sport / Ostali sportovi | 10. 04. 2022. u 18:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Taekwondo prvenstvo Federacije BiH te Kup Akademije ''Jale'' održali su se u subotu, 9. travnja u Zenici, a nastupilo je ukupno 565 natjecatelja.

Mostarski TKD klub Zrinjski predstavilo je 11 članova koji su sa sobom odnijeli čak 6 medalja, uključujući četiri medalje zlatnog sjaja, jednu srebrnog i jednu brončanog.

Zvijezda Zrinjskog na prvenstvu bio je Luka Martinac, 7-godišnji član TKD Zrinjski koji je u Zenici odradio tri borbe i na ponos svoga kluba osvojio zlato te je proglašen najboljim vrtićancem turnira.

Foto: PR / TKD Zrinjski na prvenstvu Federacije

Osim Luke, za svoj klub su zlato osigurali i Marin Čuljak, Ivan Pehar te Nina Golemac. Jednako uspješni bili su i Iva Šetka koja je nagrađena srebrnom medaljom te Ante Šetka i Roko Baković koji su osvojili broncu. Jako dobru borbu u svom uzrastu priredili su i Nika Dragović, Tomo Rozić, Marko Šetka i Luka Vukojević, koji su i bez osvojene medalje pokazali sportski duh i znanje stečeno u TKD Zrinjski.

Najmlađi članovi TKD Kluba Zrinjski pravi su nasljednici svojih starijih klupskih kolega i mlade nade ovog sporta u Mostaru, ali i cijeloj Bosni i Hercegovini. Pod trenerskom palicom Hrvoja Marijanovića i Vlatke Živkušić, mladi sportaši donose medalje sa svakog prvenstva na kojem sudjeluju.

Jedan od sudaca na prvenstvu bio je David Marijanović iz TKD Zrinjski, a Klub ne skriva svoj ponos i zadovoljstvo uspjesima koje njihovi članovi nastavljaju nizati.

Kopirati
Drag cursor here to close