Za SP u Beogradu

Mladi hokejaš Luka Bodiroga pozvan u seniorsku reprezentaciju Hrvatske

Da Lukina karijera samo ide prema gore potvrđuje još jedan podatak. Izbornik seniorske reprezentacije Hrvatske je odlučio na širi spisak kandidata za Svjetsko prvenstvo staviti upravo Luku Bodirogu.
Sport / Ostali sportovi | 06. 04. 2024. u 15:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za hokej se odlučio sasvim slučajno. Rođen je kao neurorizično dijete, jedan od liječnika tijekom njegovog liječenja preporučio je kao jednu vrstu terapije klizanje odnosno hokej na ledu. Vjerojatno nitko nije očekivao u tom trenutku kako će se razvijati njegova karijera. Međutim, Luka je išao stepenicu po stepenicu, iz sezonu u sezonu. Iz Zagreba je otišao u Sloveniju, pa Finsku.

Mogao je u Austriju i Njemačku, ali se Finska, odnosno ekipa Hermesa pokazala kao pravo rješenje. Da Lukina karijera samo ide prema gore potvrđuje još jedan podatak. Izbornik seniorske reprezentacije Hrvatske je odlučio na širi spisak kandidata za Svjetsko prvenstvo staviti upravo Luku Bodirogu. Koji je u tom društvu daleko najmlađi.

Video: Luka Bodiroga u Podcastu Sport Centar 

Radi se o kandidatima za Svjetsko prvenstvo koje se igra u Beogradu od 21. do 27. To je Divizija II, skupina A, pored domaćina Srbije i selekcije Hrvatske, sudjeluju Australija, Izrael, Island i UAE.

Kopirati
Drag cursor here to close