ZPK 2023

Lana Pudar osvojila četiri prva mjesta

Sport / Ostali sportovi | 26. 02. 2023. u 14:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lana Pudar najbolja plivačica Bosne i Hercegovine je nakon veoma teških i napornih priprema u prethodnom periodu ubilježila svoj prvi ovogodišnji nastup na 21. po redu, međunarodnom plivačkom Mitingu "ZPK 2023".

Natjecanje je održano na bazenu Utrina u Zagrebu, u organizaciji Zagrebačkog plivačkog kluba. Aktuelna prvakinja Europe je ubilježila nastup u četiri discipline, 50, 100, 200 metara delfin i u disciplini 100 metara slobodno, gdje je osvojila četiri prva mjesta, osvojivši pehar za najbolju plivačicu mitinga u svojoj kategoriji.

„Ovo je prvi u nizu nastupa Lane Pudar koji je očekuju u vremenu pred nama, a već za idući vikend očekuje je nastup na Zimskom državnom prvenstvu koje će se održati na Olimpijskom bazenu “Otoka” u Sarajevu. Proces isplivavavanja kvalifikacijskih normi za Ljetne olimpijske igre “Pariz 2024.” počinje od 1. ožujka ove godine, veliki broj najvećih svjetskih i europskih natjecanja je pred njom i svakako da je pred Lanom i njenim timom još puno posla kako bi ispunili zadate ciljeve“, priopćeno je Kluba vodenih sportova Orka Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close