Nije bila pijana, ona je odvjetnik

Kyrgios se javno ispričao gđi Palus

Pomenuta osoba nije bila pijana, još gore po Kyrgiosa ona je odvjetnica. Zove se Ania Palus i dolazi iz Poljske. I naravno, iskoristila je svoju mogućnost, da zada udarac Australcu.
Sport / Ostali sportovi | 05. 11. 2022. u 14:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vraćamo se opet malo na finale Wimbledona koje su igrali ovog ljeta Novak Đoković i Nick Kyrgios. U jednom trenutku je Australac tražio od suca u sotlici da izbaci iz prvog reda tribina jednu gledateljicu.

"Izbaci je. Znam točno koja je. Ona u haljini, koja izgleda kao da je popila 700 piva" rekao je tada javno, na središnjem terenu Wimbledona, Nick Kyrgios. Doista, gledateljicu su izbacili, ali...

Pomenuta osoba nije bila pijana, još gore po Kyrgiosa ona je odvjetnica. Zove se Ania Palus i dolazi iz Poljske. I naravno, iskoristila je svoju mogućnost, da zada udarac Australcu. Jasno da ga je istog trenutka tužila sudu zbog uvrede časti, klevete i kako to već dalje ide. Makar, umjesto odlaska na sud, Kyrgios i Ania Palus, postigli su novčani dogovor. Kyrgios se javno ispričao gđi Palus i obećao donirati 20.000 funti (35.000 dolara) humanitarnoj organizaciji Great Ormond Street Hospital.

Zanimljivo, Ania Palus je kasnije potvrdila kako na finalu popila dva piva, te da je "visoka temperatura" tog dana bila kriva za njene nedolične povike. Inače, na finalu je bila zajedno s majkom. Majka je isto napustila središnji teren kada joj je izbačena kćerka, iako je navodno šutjela tijekom meča. Nije poznato je li i ona popila "samo dva pića prije tenisa".

Kopirati
Drag cursor here to close