Danas utakmice polufinala

Kutija stigla do polufinala, Kerschoffset Kamgrad lovi finale

Jedna od momčadi koja se uspjela probiti do polufinala je ona Kerschoffset Kamgrad sastavljena od ponajboljih bh haklera. Tu su golman Haris Skuhan, Bilal Jelić, Nermin Kahvedžić, Kristijan Pantić, Josip Bošković.
Sport / Ostali sportovi | 28. 12. 2022. u 10:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tradicionalni turnir "Kutija šibica" u svom 51. izdanju ulazi u završnicu. Nakon sjajne prošle godine koju je obilježila momčad "Krešimir Keta Banić", ovaj put je situacija nešto drugačija, ali i dalje tu ima igrača s ovih prostora. U današnjim polufinalnim susretima sastaju se CB Sea wolf Gradnja Elez - Kerschoffset Kamgrad, odnosno Biberon Koestlin - Poliklinika Milivojević.

Poliklinika Milivojević čiji je glavni taktički strateg Nikola Grgić, a voditelj sada već slavni Juraj Fabijanić je bila bolja od momčadi Unijabeton 2:1, nakon preokreta. Karlo Darojković je osigurao vodstvo Unijabetona, ali je Poliklinika situaciju preokrenula golovima Mužara i Čekola.

U reprizi finala iz 2019. godine, Biberon je slavio 2:0. Radi se o momčadi koja je dobrim dijelom sastavljena od igrača jakog Novog vremena uz Franca Jelovčića. Rafael Ferreira Lima je postigao sjajan gol nakon male minijature, dok je Mostarac Luka Suton je postavio konačan rezultat.

CB Sea wolf Gradnja Elez je potopila CB Va Bene. Antonio Blažević zadnji vezni Zagore iz Unešića je obilježio utakmicu sa svoja četiri gola. Po jedan gol su dodali Kuzmanić, Kirevski i Connor Neil Simpson.

Jedna od momčadi koja se uspjela probiti do polufinala je ona Kerschoffset Kamgrad sastavljena od ponajboljih bh haklera. Tu su golman Haris Skuhan, Bilal Jelić, Nermin Kahvedžić, Kristijan Pantić, Josip Bošković. Jedna izuzetno kvalitetna momčad koja je kandidat za naslov. Pantić i Bilal Jelić su svojim golovima u četvrtfinalu osigurali trijumf Kerschoffset Kamgrada 3:1. Jedan gol je postigao
Robert Grbić.

Kopirati
Drag cursor here to close