Loš dan za nositelje

Kraj za Fritza i Zvereva

Alexander Zverev se nekako provukao u drugo kolo, ali do trećeg nije došao. Lucky loser Michael Mmoh je ostvario jednu od vrjednijih pobjeda na Grand Slam turnirima.
Sport / Ostali sportovi | 19. 01. 2023. u 10:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iznenađenja se nastavljaju na ovogodišnjem Australian Openu. Nakon drugog nositelja, Norvežanina Ruuda, stradali su osmi nositelj Taylor Fritz, odnosno dvanaesti Sasha Zverev.

Fritz je u Melbourneu doputovao u dobroj formi, s obzirom na to da je osvojio United Cup sa svojom reprezentacijom, tamo je ostvario četiri pobjede, međutim danas je protiv sebe na oduševljenje domaće publike imao raspoloženog Alexeia Popyrina koji tu s pozivnicom organizatora. Nakon četiri sata igre, Popyrin je prošao dalje u pet setova 6-7(4), 7-6(2), 4-6, 7-6(6), 6-2.

Fritz je uspio jednom uzeti servis svom protivniku, Popyrin četiri puta. Australac je na 19 aseva dodao 74 winnera, pa se osam dvostrukih pogrešaka i nije osjetilo previše. Fritz je imao četiri neforsirane pogreške manje (40-44). Australcu je break bio dovoljan za drugi set, Fritz je svoja dva dobio kroz tie break iako je recimo u četvrtom imao 5-3 i set loptu. U petom je Popyrin otišao na 4-1 i tu je bio kraj.

Alexander Zverev se nekako provukao u drugo kolo, ali do trećeg nije došao. Lucky loser Michael Mmoh je ostvario jednu od vrjednijih pobjeda na Grand Slam turnirima. Taj prvi set koji je Zverev dobio, završio je u tie breaku, iako je 14. nositelj imao 5-3. U nastavku je Mmoha stalno bio za korak ispred. U drugom setu je Amerikanac imao 2-0, u trećem 5-3, u četvrtom 2-0. Zverev je uspijevao u drugom i četvrtom setu da anulira zaostatak, ali svoj servis nije mogao dugo zadržati.

Kopirati
Drag cursor here to close