Fritz bolji u tri seta

Kraj za Čilića

Marin je danas napravio previše neforsiranih pogrešaka, 46 li čak 26 više od Fritza, tenisača u naletu, osvajača Masters 1000 turnira u Indian Wellsu. Zato Marinu nije pomoglo ni 40 winnera.
Sport / Ostali sportovi | 13. 04. 2022. u 18:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Marin Čilić poražen je u 2. kolu Mastersa u Monte Carlu - bolji od njega bio je Amerikanac i 13. tenisač svijeta Taylor Fritz. Fritz nije briljirao u prvom meču, morao je ostati na terenu tri seta, ali je prošao dalje. Ista stvar u drugom kolu. Amerikanac se mučio, ali je u tri seta eliminirao Marina Čilića, 3-6, 6-4, 4-6. Tako je Marin propustio priliku da napravi nešto više na ovom turniru s obzirom da u tom dijelu ždrijeba nema više Novaka Đokovića, baš kao ni Carlosa Alcaraza.

Međutim, Marin je danas napravio previše neforsiranih pogrešaka, 46 li čak 26 više od Fritza, tenisača u naletu, osvajača Masters 1000 turnira u Indian Wellsu. Zato Marinu nije pomoglo ni 40 winnera. Fritz je bio strpljiviji, mudriji, znao je kazniti Marina koji je imao svoje šanse.
Na kraju se presudnim pokazao break Fritza u sedmom gemu trećeg seta. Fritz će u osmini finala igrati protiv senzacije, Sebastiana Korde.

Dva Amerikanca u trećem kolu jednog jakog turnira na zemlji kao što je Monte Carlo. Definitivno to nitko u ovom dijelu ždrijeba nije očekivao.

Kopirati
Drag cursor here to close