Ponosan

Kordić ugostio zlatne članove Extreme Enduro kluba Mostar

Članovi kluba Darko Raič, Martin Šego i Kristijan Čilić osvojili su prva tri mjesta u profesionalnoj klasi, a ujedno su predstavljali reprezentaciju BiH kojoj su donijeli zlato.
Sport / Ostali sportovi | 12. 07. 2022. u 13:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradonačelnik Mostara Mario Kordić u Gradskoj vijećnici se sastao s direktorom Motociklističkog saveza BiH Davorom Komšićem, predsjednikom Extreme Enduro kluba Mostar Darkom Raičem i članom kluba Martinom Šegom.

Tom prilikom gosti su upoznali gradonačelnika sa sjajnim rezultatima koje je postigao Extreme Enduro klub Mostar na Alpe Adria EE Prvenstvu.

Naime, članovi kluba Darko Raič, Martin Šego i Kristijan Čilić osvojili su prva tri mjesta u profesionalnoj klasi, a ujedno su predstavljali reprezentaciju BiH kojoj su donijeli zlato.

Extreme Enduro klub Mostar osnovan je prije četiri godine i od tada niže vrhunske rezultate, a cilj je kluba u idućem razdoblju organizirati državno prvenstvo u Mostaru za što imaju i potporu Motociklističkog saveza.

Gradonačelnik Kordić istaknuo je kako Grad svojim aktivnostima želi stvoriti preduvjete za bavljenje ovim sportom te da su prvi koraci prema tome već urađeni.

Kopirati
Drag cursor here to close