Kontinuiran rad

KK Blagaj uspješno nastavlja s aktivnostima

Zejneba Mrndžić je osvojila dvije zlatne medalje, Kanita Šoro i Lejla Šoro su bile srebrene, dok je Larisa Salčin osvojila dvije bronce.
Sport / Ostali sportovi | 03. 11. 2023. u 16:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Karate klub Blagaj nastavlja sa svojim aktivnostima i natjecanjima.

Ekipa je sudjelovala na 2. kupu grada Kotora 2023. koji je održan u nedjelju 29. listopada - gdje je sudjelovalo 292 natjecatelja iz dvije države. Na ovome turniru učešće je uzeo i KK Blagaj koji je na kraju s pet natjecateljica osvojio izvrsnih šest medalja.

Zejneba Mrndžić je osvojila dvije zlatne medalje, Kanita Šoro i Lejla Šoro su bile srebrene, dok je Larisa Salčin osvojila dvije bronce.

Foto: KK Blagaj / Natjecanje u Kotoru

Također, dana 27.10.2023. godine, održan je zajednički trening edukativnog karaktera pod nazivom ''Uči, treniraj i edukuj se...''. Treningu su prisustvovali HARA Karate Academy, KK Bjelopoljac, KK Dachi, KK Blagaj i treneri Senad Sarić, Karailo Aldin, Pajić Adnan, Emrić Dino, Čerkez Aiša, Mustafić Vahida i Mustafić Zlata.

''Zaista nam je velika čast i zadovoljstvo što smo uspjeli okupiti ovako veliki broj djece i zajedno s trenerima i sucima obraditi osnove karatea, kroz izvođenje kihona, kata i kumitea. Sudionici su spremno usvajali pojašnjenja natjecateljskih i sudijskih pravila koja su provedena i praktično'', poručili su iz KK Blagaj.

Napominju i da je u tijeku upis novih članova u mjesecu studenom.

Kopirati
Drag cursor here to close