Natjecanje i seminar

KK Blagaj: Na dva turnira postigli odlične rezultate

Zlatna medalja pripala je Zejnebi Mrndžić.
Sport / Ostali sportovi | 29. 05. 2023. u 17:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Karate klub Blagaj je tijekom prethodnog razdoblja sudjelovao na dva turnira i jednom edukacijskom seminaru.

Dana 21.05.2023., nastupajući na 4. Karate Split cup-u, sa sedam natjecateljica osvojene su četiri medalje. Zlatne medalje su osvojile Nejla Pilavdžić, Kanita Šoro i Zejneba Mrndžić. Bročana je bila Dženita Zukić.

U nedjelju je održano 2. kolo karate lige regije Hercegovina na kojem je nastupilo šest natjecateljica. I ovaj put su postignuti odlični rezultati. Zlatna medalja pripala je Zejnebi Mrndžić. Srebrena je bila Larisa Salčin. Kanita Šoro, Lejla Šoro, kata tim 1 (Zejneba Mrndžić, Kanita Šoro, Larisa Salčin i kata tim 2 (Lejla Šoro, Ajla Šoro, Amina Bajgorić) osvojili su broncu.

Iz KK Blagaj napominju da je u petak organiziran zajednički trening edukacijskog karaktera u OŠ Vrapčići, u suradnji sa KK Bjelopoljac, KK Blagaj, KK Dachi, KK Zrinjski i Hara karate Academy.

Trening su vodili treneri Zlata Mustafić, dr. Sarić Senad, Adnan Pajić i Dino Emrić. Karate suci Aiša Čerkez i Antonio Kožulj bili su zaduženi za pojašnjenje karate pravila. Trening je protekao u ugodnom druženju, razmjeni iskustava i znanja. Organizator zajedničkog treninga i 2. kola karate lige je bio KK Bjelopoljac.

Kopirati
Drag cursor here to close