Grand Prix BiH

Kickboxing: U BiH dolazi 716 natjecatelja iz 12 zemalja

U subotu Međunarodni Kickboxing kup "Grand Prix BiH": Dolazi 716 natjecatelja iz 12 zemalja, Ukrajinci otkazali nastup
Sport / Ostali sportovi | 25. 02. 2022. u 08:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na četrnaestom Međunarodnom kickboxing kupu "Grand Prix BiH" za pionire, kadete, juniore i seniore, koji organizira Kickboxing akademija Ilidža, u subotu, 26. veljače, nastupit će 716 natjecatelja iz čak 12 zemalja. Sedam natjecatelja iz Ukrajine jučer je otkazalo svoj dolazak.

Organizatori ističu da su prezadovoljni zbog činjenice da natjecatelji stižu iz 97 klubova iz Austrije, Hrvatske, Njemačke, Mađarske, Moldavije, Crne Gore, Sjeverne Makedonije, Srbije, Slovačke, Slovenije, Turske i Bosne i Hercegovine.

''Sretni smo što će se u vrhunskim uvjetima koje pruža arena hotela Hills okupiti najbolji borci iz regije, ali i iz cijele Europe. Nećemo biti skromni i slobodno možemo reći da je naš turnir izrastao u jedan od najboljih u regiji. Tome svjedoči i broj natjecatelja, kao i zemalja iz kojih dolaze. To je najbolja potvrda našeg rada i organizacije na vrhunskom nivou. U kvalitetnim borbama moći će uživati i ljubitelji borilačkih sportova širom svijeta, jer će Međunarodni kickboxing kup "Grand Prix BiH" prenositi Arena Fight. U subotu će Ilidža biti centar regije u borilačkim sportovima i slobodno mogu reći da će biti pravi borilački spektakl, koji će početi eliminacijskim borbama u 10 sati. Svečano otvorenje je planirano za 13 sati, nakon čega su finalne borbe i proglašenje najboljih natjecatelja'', rekao je Nermin Bašović iz Kickboxing akademije Ilidža.

On se zahvalio na podršci Ministarstvu kulture i sporta Kantona Sarajevo, Općini Ilidža, Turističkoj zajednici Kantona Sarajevo, Federalnom ministarstvu kulture i sporta i menadžmentu hotela Hills.

Kopirati
Drag cursor here to close