Rus puca od samopouzdanja

Khachanov - novi Rus u naletu

Do sada je Khachanov osvojio tri turnira u karijeri, dva ove godine, međutim na putu do današnjeg finala i okršaja s Novakom Đokovićem, prošao je između ostalih osmog nositelja Johna Isnera, Alexandra Zvereva i u polufinalu Dominica Thiema.
Sport / Ostali sportovi | 04. 11. 2018. u 10:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sjeni velikog polufinalnog okršaja Đokovića i Federera ostao je nastup 22-godišnjeg Rusa, Karena Khachanov koji u Bercyju ovih dana igra svoj najbolji tenis karijere.

Do sada je Khachanov osvojio tri turnira u karijeri, dva ove godine, međutim na putu do današnjeg finala i okršaja s Novakom Đokovićem, prošao je između ostalih osmog nositelja Johna Isnera, Alexandra Zvereva i u polufinalu Dominica Thiema. Zverev i Thiem su zajedno osvojili osam gemova.

 
 
 
View this post on Instagram

 люблю тебя,Москва! #3rdtitle #TeamKhacha #TheRussianBear

A post shared by Karen Khachanov (@karenkhachanov) on

"Mislim da na ovom turniru igram sve bolje iz meča u meč. To pokazuje moj napredak, da mogu konstantno igrati dobar tenis. Postajem bolji igrač, to je dobro. Ovo je najbolja sezona u mojoj u karijeri. S dosta samopouzdanja očekujem današnje finale. Uživam igrati u ovakvoj atmosferi. Puno ljudi dolazi na mečeve, podržavaju me, to je sjajno", kaže Khachanov koje navija za Real Madrid i Miami Heat i kojem su uzori bili Marat Safin i još jedan tenisač koji je i danas aktivan, Juan Martin Del Potro.

Da kojim slučajem nije tenisač, Khachanov bi bio košarkaš ili sportski menadžer.

Kopirati
Drag cursor here to close