Nove medalje i pehari

Mostarski Cro Star uspješan u Kaknju

Mostarski Taekwondo klub Cro Star ostvario je izvrsne rezultate u Kaknju. Osvojeno je 16 medalja (četiri zlata, tri srebra, devet bronci) i dva pehara.
Sport / Ostali sportovi | 25. 02. 2024. u 12:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu je u Kaknju održan jaki međunarodni taekwondo turnir Kakanj Open 2024., na kojem je sudjelovalo oko 550 natjecatelja iz pet država (Hrvatske, Crne Gore, Slovačke, Bugarske, Bosne i Hercegovine).

Mostarski Taekwondo klub Cro Star ostvario je izvrsne rezultate. Osvojeno je 16 medalja (četiri zlata, tri srebra, devet bronci) i dva pehara.

Zlato: Mia Ivanković (2 zlata), Josip Bevanda, Marko Bošnjak.

Srebro: Marko Bevanda, Duje Raič, Ana Drežnjak.

Bronca: Mijo Glibo (dvije bronce), Ivano Ivanković, Iva Marić, Lea Krešić, Ana Drežnjak, Mia Drežnjak, Marko Bošnjak, Andrej Raič.

Josip Bevanda je osvojio pehar za titulu najboljeg juniora turnira, a osvojen je i pehar za 3. mjesto u ekipnom plasmanu, priopćeno je iz mostarskog kluba

''Ovo je naš prvi turnir i prve medalje u ovoj natjecateljskoj sezoni. Konkurencija je bila jaka i brojna, no ekipa je bila odlična i imali smo veliki broj pobjeda. Jedan dio ekipe je prešao u stariju uzrasnu skupinu, ali izvrsno su se snašli'', rekla je trenerica Klaudia Marić.

Novitet na ovom turniru su bile visinske kategorije u uzrastu kadeta i kadetkinja. Pored težinskih kategorija kadeti se moraju prijaviti i u visinske kategorije sukladno odluci Svjetske Taekwondo Federacije.

Turnir se održao u Sportskoj dvorani u Kaknju, na 7 borilišta s elektronskom opremom Daedo.

Ekipu Cro Stara vodili su treneri Klaudia Marić i Boris Knezović.

Mostarci se nastavljaju pripremati punom parom za Državno prvenstvo i ostale nadolazeće turnire.

Kopirati
Drag cursor here to close